Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 27 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra Cărare răbufnește: "M-am săturat!"

,
Alexandra Cărare, Comănici și Codruț
Alexandra Cărare, Comănici și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra Cărare e foarte nervoasă după despărțirea de Codruț. Urmărește a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei la TV sau Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Alexandra cedează în urma unei discuții în contradictoriu cu Cristian Comănici și fostul iubit, Codruț.

"M-am săturat, nu mai poate lumea să facă nimic în casa asta", le spunea ea celor doi.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici îi spune Marianei că el a suferit în urma despărțirii de ea.

"Eu am suferit, tu n-ai suferit", îi spune Comănici fostei iubite. Fratele Biancăi acuza chiar când anunța despărțirea de Mariana că ea nu are sentimente pentru el.

Comănici a încercat să o cucerească pe Mariana încă de la începutul sezonului 3.

Din păcate, atunci când, în sfârșit, reușise acest lucru, iar Mariana se sărutase cu el chiar de ziua ei, Comănici a realizat că nu e fericit în această relație. El luptase până atunci pentru inima Marianei, chiar și cu Rareș, rivalul lui, însă s-a resemnat ulterior.

Comănici e convins că Mariana nu a fost niciodată îndrăgostită de el.

Mariana de la Puterea Dragostei
Mariana de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Mariana, acuzată că nu e interesată de niciun concurent

Mariana a fost acuzată de către mai mulți concurenți că stă degeaba în casa Puterea Dragostei și că nu e interesată, de fapt, de niciun băiat.

Nicos spunea, la un moment dat, că Mariana și Aya vorbesc cu băieți din afara casei.

Aya însă, care e prietenă bună cu Mariana, a avut destule relații în casă. A fost mai întâi cu Akebono, relația lor încheindu-se la scurt timp după ce acesta a părăsit descalificat competiția, ulterior a fost, pentru o scurtă perioadă, cu Cristian Marinescu, "Casanova" de la Puterea Dragostei sezonul 3, iar acum e cu Andrei.

Atât Mariana, cât și fostul iubit, Cristian Comănici, nu au mai fost cu nimeni în casa Puterea Dragostei. Mariana era dorită de Rareș, dar nu a fost niciun moment într-un cuplu cu acesta, chiar dacă, la un moment dat, îl punea pe el în capul listei băieților cu care ar forma un cuplu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D.

Emisiunea, care este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00, poate fi urmărită și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Pentru a o vedea online trebuie doar să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, de urgență la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier: „Așa se întâmplă când...” Cum se simte acum?

 

Citește-ne pe
Citește și:

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, de urgență la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier: „Așa se întâmplă când...” Cum se simte acum?

MASACRU 15 militari, 11 civili şi 4 auxiliari ai armatei au fost ucişi în atacuri în nordul Burkinei Faso

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 27 mai 2021 – Prima parte - VIDEO. Mariana și Alex Stoica, noul cuplu de la Puterea Dragostei? "Hai, iubire..."

Marinescu, hotărât să spună adevărul despre o concurentă din casa iubirii: „Nici nu vreau să vorbesc cine a fost în spatele tău, cunosc mai mulți!” Se încing spiritele în ediția...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies