Tensiunile ating cote alarmante in casa Puterea dragostei! Ayda sare sa o loveasca pe Maria! Aflati pana unde se va ajunge, vineri, 28 mai, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

,
Marinescu de la Puterea dragostei
Maria si Ayda, cearta apriga in casa Puterea dragostei.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Lucrurile scapa din nou de sub control in casa Puterea dragostei! Ayda sare sa o bata pe Maria, sub privirile ingrozite ale colegelor lor.


In articol:

Presiunea competitiei, invidiile si chiar geloziile absurde sunt aproape zilnic motive de cearta pentru concurentii din casa Puterea dragostei. Desi saptamana incepuse intr-o atmosfera mai calma, pe parcurs lucrurile au degenerat din nou si au reaparut conflicte puternice intre anumiti concurenti.

Asa se va intampla si in editia de vineri, 28 mai, cand inca de la primele ore ale zilei unii concurenti vor isca certuri aprige.

Ayda sare sa o bata pe Maria, intr-un exces de furie fara precedent! Ce se va intampla intre cele doua concurente?

Daca in editia de joi, Marinescu a fost din nou in centrul evenimentelor si al certurilor, dupa ce a lansat un atac neasteptat la adresa Adelinei, in editia de vineri, 28 mai, tensiunile se vor acutiza in casa fetelor, acolo unde Ayda va sari sa o loveasca pe Maria, dupa un schimb de replici dure.

Totul va pleca de la faptul ca Maria va incerca sa-l determina pe Radu sa se reorienteze catre Amira, in defavoarea Aydei, pentru a forma un cuplu de complezenta, doar pentru a fi in castig din punct de vedere financiar.

alexandra de la Puterea dragostei
Alexandra asista uluita la scenele violente dintre Maria si Ayda.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria: Daca faci cuplu cu Amira, te votez!

Radu: Ma bag!

Maria: Amiro, sunt banuti la mijloc!

In cele din urma, dupa un schimb de replici acide si jignitoare, Ayda nu mai tine cont nici de faptul ca prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela se va

afla de fata si va sari sa o loveasca pe Maria, spre uluirea tuturor. Insa nici Maria nu se va lasa mai prejos si va raspunde cu aceeasi moneda, incercand sa o atace si ea pe rivala sa. Altercatia celor doua concurente va continua si in culise, acolo unde Maria va reactiona dur la adresa Aydei, care nu va avea nici ea de gand sa cedeze, ci dimpotriva o va provoca in continuare pe adversara sa. 
Pentru a se calma spiritele vor interveni oameni din staff, care vor sari sa le desparta pe cele doua fete. 

Maria de la puterea dragostei
Cearta dintre Maria si Ayda se va muta si in culise![Sursa foto: Captură KANAL D]

Aflati cum vor reactiona Marinescu si Radu la vederea acestor scene violente si ce se va intampla cu cele doua concurente agresive, vineri, intr-o editie exploziva Puterea Dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 27 mai 2021 – A doua parte- VIDEO. Alexandra Cărare răbufnește: "M-am săturat!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 27 mai 2021 – Prima parte- VIDEO. Mariana și Alex Stoica, noul cuplu de la Puterea Dragostei? "Hai, iubire..."

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, de urgență la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier: „Așa se întâmplă când...” Cum se simte acum?

Clotilde Armand, prinsă iar cu minciuna. Cu ce se laudă pe Facebook pentru a băga sub preș criza gunoaielor

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 27 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra Cărare răbufnește: "M-am săturat!"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 27 mai 2021 – Prima parte - VIDEO. Mariana și Alex Stoica, noul cuplu de la Puterea Dragostei? "Hai, iubire..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies