Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

,
Mariana, concurentă la Puterea Dragostei
Mariana, concurentă la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Replici acide și certuri și în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei. Urmărește ediția de vineri a emisiunii și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Ziua de vineri aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei. Mariana și Rareș vor ajunge să se certe, concurenta de la Puterea Dragostei fiind vizibil deranjată de un comentariu pe care Rareș l-a făcut la adresa ei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Weekendul bate la ușă, dar nici măcar astăzi atmosfera nu este una relaxată la Puterea Dragostei. Mariana și Rareș, concurenții care au fost pe punctul de a trăi o frumoasă poveste de dragoste, astăzi vor intra în conflict.

Se pare că nehotărârea Marianei îl deranjează foarte tare pe Rareș, motiv pentru care acesta va reacționa dur. Mariana este dorită atât de Cristian Comănici, cât și de Rareș, dar concurenta de la Puterea Dragostei nu se grăbește să ia o decizie în acest sens.

Rareș îi va spune Marianei că el și Cristian Comănici o pot împărți, afirmație care o va scoate din minți pe concurenta de la Puterea Dragostei.

Mariana: Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură vin și îți bag paharul ăsta în gură.

Să îți fie rușine!

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, cei de acasă pot vedea Galele Puterea Dragostei, difuzate de la 16:00 și 19:00. Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Conflict violent între Marinescu și Comănici! L-a strâns de gât!

Cristian Comănici și Nicos, ceartă la Puterea Dragostei

În ediția Puterea Dragostei de vineri, 15 ianuarie 2021, Cristian Comănici și Nicos se vor certa, discuțiile pornind de la felul în care cei doi se raportează la susținătorii lor. Cristian Comănici va dori să iasă din emisiune, enervat de afirmațiile făcute de Nicos.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 14 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Alexandra, scene de violență la Puterea Dragostei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 14 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana sare în apărarea lui Cristian Comănici. Cum au fost surprinși cei doi?

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 13 ianuarie –A doua parte- VIDEO. O nouă bătaie în casa fetelor! Ce s-a întâmplat?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 13 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Aya, judecată pentru vestimentația ei: „Ești penibilă! Să îți fie rușine!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies