Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 14 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Alexandra, scene de violență la Puterea Dragostei

,
Maria și Alexandra, bătaie la Puterea Dragostei
Maria și Alexandra, bătaie la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă bătaie la Puterea Dragostei, de această dată între Maria și Alexandra. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei nu își mai pot stăpâni furia și pe lângă limbajul nepotrivit, aceștia apelează de foarte multe ori la violență pentru a se impune.

Astfel, bătăile au ajuns să fie la ordinea zilei în casa Puterea Dragostei și nici nu mai poate fi vorba despre iubire în cadrul emisiunii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dragostea, armonia și gesturile tandre au fost înlocuite de jigniri, reproșuri și chiar scene de violență la Puterea Dragostei. Concurenții își ies din minți aproape zilnic și fie aruncă cu lucruri, fie ajung să se bată, chiar dacă sunt conștienți de faptul că un astfel de comportament este total nepotrivit.

În partea a doua a emisiunii de astăzi, Maria și Alexandra nu doar că își vor spune cuvinte urâte, ci vor fi la un pas de bătaie. Conflictul dintre cele două va continua și în afara platoului, concurentele aruncând vina una pe cealaltă pentru felul în care au ajuns să se comporte.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 14 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana sare în apărarea lui Cristian Comănici. Cum au fost surprinși cei doi?

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei oriunde

te-ai afla, având în vedere că aceasta este difuzată și online, live video pe Kanal D. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și în zilele de weekend, de la 16:00 și 19:00, iar acum poți vedea fiecare ediție de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Maria cade pe scări la Puterea Dragostei. Cum vor reacționa ceilalți concurenți?

După conflictul puternic cu Alexandra, Maria va trece din nou prin momente neplăcute. Concurenta de la Puterea Dragostei se va accidenta la picior în momentul în care va coborî scările din casa Puterea Dragostei. 

Accidentarea Mariei va fi motiv de bucurie pentru Alexandra, dar și pentru Aya, cele două considerând că este cea mai bună pedeapsă pe care o putea primi concurenta de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 13 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Aya, judecată pentru vestimentația ei: „Ești penibilă! Să îți fie rușine!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici, promisiune pentru Mădălina: „În fiecare săptămână o să...”

Vrei să știi dacă ai fost infectat cu virusul SARS-CoV-2? Află ce test să alegi!

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Andrada o amenință pe Aya: „Te fac de râs aici, te fac să ieși pe ușă!”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 11 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Rareș, relație în secret? Aya a făcut dezvăluirea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies