Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici, promisiune pentru Mădălina: „În fiecare săptămână o să...”

,
Cristian Comănici, concurent la Puterea Dragostei
Cristian Comănici, concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ziua a început cu certuri puternice în casa Puterea Dragostei, iar spiritele nu se vor calma nici în partea a doua a emisiunii. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Conflictul dintre Aya, Andrada și Maria pare unul fără sfârșit, iar cele trei concurente vor continua să poarte discuții aprinse și în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei.

Ele nu vor fi singurele care vor da naștere unor certuri puternice, ci va exista un dialog pe un ton ridicat și între ceilalți concurenți din casă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După ce Aya, Andrada și Maria s-au certat, iar Aya și Andrada au fost pe punctul de a se lua la bătaie, acum a venit rândul lui Cristian Comănici să facă un pas în față și să își manifeste nemulțumirile. Marinescu va afirma că Mădălina nu va reuși să iasă niciodată favorita săptămânii, lucru care îl va înfuria pe Cristian Comănici. Concurentul de la Puterea Dragostei va simți nevoia să intervină în discuție și îi va face o promisiune importantă Mădălinei, atacându-l pe Marinescu.

Cristian Comănici: În fiecare săptămână o să ieși în față așa, în fiecare săptămână și o să auzi așa de la domnișoara Cristina: Mădălina, check, Mădălina, check și vrei să îți zic de ce? Pentru că m-ai enervat pe mine.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este un show îndrăgit de public. Emisiunea prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend sunt difuzate Galele Puterea Dragostei, de la 16:00 și 19:00. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online live video pe Kanal D, putând fi urmărită accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 12 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Andrada o amenință pe Aya: „Te fac de râs aici, te fac să ieși pe ușă!”

Marinescu îi atacă dur pe ceilalți concurenți de la Puterea Dragostei

Deși se află de luni bune în casă, Marinescu nu a reușit să fie pe placul celorlalți concureți, astfel că aproape zilnic este în mijlocul conflictelor.

De această dată, concurentul de la Puterea Dragostei le va spune colegilor săi că sunt în umbră și că nu au reușit să demonstreze nimic de la începutul competiției și până în prezent.

Pentru afirmațiile sale, Marinescu va fi taxat, iar Mariana îi va atrage atenția că doar datorită lor este în centrul atenției.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 11 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Rareș, relație în secret? Aya a făcut dezvăluirea

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prima reacție a Ellei după ce Jador a recunoscut la Survivor România că nu o poate uita pe Georgiana

Un medic decorat de Emmanuel Macron, propunerea PLUS pentru Ministerul Sănătății / SURSE

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Concurentii de la Puterea dragostei, implicati intr-un mare bucluc! Aflati ce pedepse ii va astepta pe cei vinovati, LUNI, 11 ianuarie, intr-o noua editie, de la 11:00 si 17:00,...

Lacrimi si suspans in Gala Puterea dragostei! Cine sunt Favoriții Săptămânii și cine a părăsit emisiunea? Ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei la finalul Galei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies