Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 13 ianuarie –A doua parte- VIDEO. O nouă bătaie în casa fetelor! Ce s-a întâmplat?

,
Conflict puternic în casa Puterea Dragostei
Conflict puternic în casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Două concurente de la Puterea Dragostei nu se vor mai putea controla și vor sări din nou la bătaie. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Scenele de violență sunt din ce în ce mai dese la Puterea Dragostei, în ciuda faptului că prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, le-a explicat de nenumărate ori concurenților că problemele se pot rezolva și într-un mod pașnic.

În partea a doua a emisiunii de astăzi, un nou conflict va izbucni, iar două concurente vor fi pe punctul de a se lua la bătaie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În casa Puterea Dragostei există foarte multe rivalități, iar concurenții nu pot îngropa securea războiului. Astăzi, conflictul dintre Daiana și Izabelle se va reaprinde și dintr-o joacă, cele două concurente vor ajunge la scene de violență fizică. Restul concurenților vor interveni pentru a le despărți.

Izabelle va arunca cu perna în Daiana, moment în care aceasta își va pierde cumpătul și va riposta. Maria va fi cea care va încerca să le calmeze pe cele două concurente, astfel încât situația să nu scape de sub control. Ulterior, Rareș va interveni și el pentru a le împiedica pe cele două concurente să se bată.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Puterea Dragostei și nu ești în fața televizorului, atunci o poți face și online, live video pe Kanal D.

Trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D, aceasta fiind difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și în zilele de weekend, de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 13 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Aya, judecată pentru vestimentația ei: „Ești penibilă! Să îți fie rușine!”

Maria și George, din nou în conflict la Puterea Dragostei

Maria și George vor purta un dialog aprins în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Maria îi va spune lui George că există câteva persoane pentru care el nu contează, chiar dacă el face multe lucruri pentru ele. George nu va fi încântat de afirmațiile Mariei și va reacționa dur.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 12 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici, promisiune pentru Mădălina: „În fiecare săptămână o să...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Andrada o amenință pe Aya: „Te fac de râs aici, te fac să ieși pe ușă!”

VIDEO / Operațiune uriașă de salvare în Florida - O clădire cu 12 etaje s-a prăbușit

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 11 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Rareș, relație în secret? Aya a făcut dezvăluirea

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 11 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Andrada si Aya, la pas de a se lua la bataie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies