Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 13 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Aya, judecată pentru vestimentația ei: „Ești penibilă! Să îți fie rușine!”

,
Aya, concurentă la Puterea Dragostei
Aya, concurentă la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Aya este din nou în centrul atenției, asta după ce și în zilele trecute a fost în mijlocul unor conflicte puternice. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Se pare că Aya este una dintre cele mai controversate concurente din casa Puterea Dragostei. Dacă la început nu s-a implicat în discuțiile din casă, acum, concurenta nu ezită să își impună punctul de vedere, chiar dacă asta înseamnă să discute pe un ton ridicat cu celelalte fete din casă. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Aya va fi pusă la zid de restul concurentelor din casa Puterea Dragostei. După conflictul cu Andrada și Maria, în emisiunea de astăzi, Alexandra va interveni și ea în discuție, reproșându-i Ayei că vestimentația pe care o are o pune într-o lumină proastă. Astfel, cele două concurente vor avea un schimb de replici acid.

Alexandra: Cum să te îmbraci și să stai în fața a trei băieți în halul ăla? Pe bune.

Aya: Dar tu cum ai stat pe canapea cu Codruț fără sutien? 

Alexandra: Ești penibilă, să îți fie rușine!

Emisiunea Puterea Dragostei este urmărită de o mulțime de persoane, show-ul de televiziune făcând parte din programul TV al postului Kanal D.

Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend sunt difuzate Galele Puterea Dragostei, de la 16:00 și 19:00. Puterea Dragostei poate fi urmărită din fața televizorului, dar și online live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 12 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici, promisiune pentru Mădălina: „În fiecare săptămână o să...”

George și Andrada, discuție aprinsă la Puterea Dragostei

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 13 ianuarie 2021, George îi va dezvălui Andradei că o va vota spre eliminare. Concurentul de la Puterea Dragostei va recunoaște că Andrada reprezintă un pericol pentru el.

Ulterior, George va avea o discuție aprinsă și cu Maria, moment în care Mădălina îi va interzice concurentului de la Puterea Dragostei să mai vorbească cu aceasta.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 11 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Rareș, relație în secret? Aya a făcut dezvăluirea

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Lacrimi si suspans in Gala Puterea dragostei! Cine sunt Favoriții Săptămânii și cine a părăsit emisiunea? Ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei la finalul Galei!

Lovitură pentru toți consumatorii de energie: vor trebui să achite o taxă suplimentară, pe lângă factura la energie

Lacrimi si suspans in Gala Puterea dragostei! Cine sunt Favoriții Săptămânii și cine a părăsit emisiunea? Ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei la finalul Galei!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 10 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Concurentii au parte de multe surprize in Gala eliminatorie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies