Lacrimi si suspans in Gala Puterea dragostei! Cine sunt Favoriții Săptămânii și cine a părăsit emisiunea? Ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei la finalul Galei!

,

Cel mai așteptat moment al Galei de la finalul săptămânii este cel în care Cristina Mihaela anunță Favoriții Săptămânii, dar și concurentul sau concurenta care părăsește competiția. Ce anunț a făcut astăzi?


In articol:

Voturile exprimate de concurenți in Gala Puterea dragostei i-au adus pe Alexandru și Maria în prag de eliminare, astfel că, pentru cei doi concurenți, emoțiile au fost mai mari ca niciodată. Cine a plecat acasă la finalul Galei Puterea dragostei de duminică?

Ce mesaj a ascuns Cutia Pandorei în Gala de duminică a emisiunii Puterea dragostei?

În această săptămână, lupta pentru titlul de Favorit al Saptamanii s-a dat in casa fetelor intre: Alexandra, Madalina si Maria pe de o parte si in casa baietilor, intre: Nicos, Marinescu si Cristian Comanici

In editia de astazi, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca Alexandra și Marinescu au fost aleși de catre public, Favoriții ai acestei săptămâni, astfel că lupta pentru cecul în valoare de 1500 de euro s-a dus din nou între cei doi concurenți. Alături de ei, Cristina Mihaela i-a invitat în față pe Maria si pe Alexandru, cei doi aflându-se în pericol de eliminare.

Înainte de a anunta cine este Favoritul Saptamanii dintre Alexandra si Marinescu, Cristina Mihaela a citit si mesajul transmis de Cutia Pandorei.
Astfel, s-a tinut cont de faptul ca in aceasta saptamana, Alexandru a solicitat plecarea temporara din casa Puterea dragostei pentru rezolvarea unor probleme acasa si de aceea el fost cel care a parasit emisiunea in aceasta Gala, in vreme ce Maria s-a salvat datorita lui de la eliminare.

Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!

Dupa cateva momente de suspans, prezentatoarea emisiunii a anuntat si ca Favoritul Saptamanii si liderul suprem al casei este nimeni alta decat Alexandra, spre dezamagirea lui Marinescu.

Citeste si: Publicul a decis! Ei sunt cele mai votate fete si cei mai votati baieti in aceasta saptamana la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a făcut anunțul!

Citeste si: Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea Dragostei? Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 10 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Nicos paraseste platoul!

Johnson & Johnson crede că și alte vaccinuri provoacă cheaguri de sânge

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 10 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Concurentii au parte de multe surprize in Gala eliminatorie!

Publicul a decis! Ei sunt cele mai votate fete si cei mai votati baieti in aceasta saptamana la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a făcut anunțul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies