Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea Dragostei? Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

,

În ediția de duminică seara, Cristina Mihaela anunță concurenții favoriți de la Puterea Dragostei. Iată care sunt aceștia.


In articol:

În fiecare duminică, concurenții Puterea Dragostei află care sunt cei mai iubiți concurenți de către public. Cristina Mihaela anunță săptămână de săptămână o fată și un băiat favorit. 

Cine sunt concurenții favoriți ai săptămânii 

În ediția de ieri, 2 ianuarie 2021, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat  cine sunt favoriții săptămânii  la show-ul matrimonial ”Puterea

Dragostei”, pe care îl moderează.

Favoritele săptămânii sunt  Aya, Alexandra și Mădălina , clasamentul fiind în mod aleatoriu, așa cum a precizat Cristina Mihaela, iar favoriții săptămânii sunt  Cristian, Rareș și Marinescu 

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Primele imagini cu tânăra misterioasă

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au aflat cine sunt concurenții favoriți ai săptămânii, potențialii câștigători ai celor 1500 de Euro.

Concurentul favorit din casa băieților este Cristian, iar concurenta favorită este din nou Alexandra. Frumoasa prezentatoare a anunțat  favoritul din această săptămână, care își va proteja casa și va fi liderul suprem în casa "Puterea Dragostei", acesta este Marinescu. El s-a bucurat de toată aprecierea publicului, dar și de susținerea celorlalți colegi din casă care l-au felicitat. 

Ce anunț a făcut Cristina Mihaela 

În această ediție incendiară, nu au fost concurenți propuși spre eliminare, ca urmare a deciziei staff-ului.

Însă, concurenții au trebuit să voteze concurentul sau concurenta care merită premiul săptămânal.

Dragi, concurenți! În această seară, veți vota, dar nu pentru eliminare. Astăzi, voi veți decide cine va câștiga premiul săptămânal, în valoare de 1500 de Euro. Veți vota fiecare câte un concurent, pe acela despre care voi credeți că merită să câștige cecul, indiferent dacă este băiat sau fată., acesta este messajul staff-ului.

Citeste si: Jador, mărturisiri dureroase înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior”

Persoana care a primit cele mai multe voturi a fost Mădălina, iubita lui George. Tânăra a câștigat cecul de 1500 de Euro.

În cazul în care nu reușești să fii în fața televizorului începând cu ora 19:00, trebuie să știi că "Puterea dragostei", una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, poate fi urmărită și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  Ai nevoie doar de un telefon, un

laptop sau o tabletă care să fie conectate la internet.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cât s-a îngrășat, de fapt, Andrada de la Puterea dragostei! A spus adevărul!

Dan Barna a izbucnit în miezul nopții la adresa lui Florin Cîțu: 'A generat în mod gratuit o criză politică majoră'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Jador

Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies