Daiana si Izabella, un nou conflict puternic la Puterea Dragostei: „Nu vezi că te ia toată casa la mișto?” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” miercuri, 6 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Daiana și Izabella, concurente la Puterea Dragostei
Daiana și Izabella, concurente la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anul 2021 nu a adus schimbări prea mari în casa Puterea Dragostei. Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave.


In articol:

Ediția de miercuri, 6 ianuarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei se anunță una tensionată, cu foarte multe replici acide și reacții dure. După ce ieri s-au certat și au fost la un pas de bătaie, fiind nevoie de intervenția celorlalți concurenți de la Puterea Dragostei pentru a le despărți, conflictul dintre Daiana și Izabella va continua și în ediția de miercuri a emisiuni.

Motivul pentru care Daiana si Izabella s-au certat din nou

Daiana și Izabella nu pot face pace  și se atacă reciproc ori de câte ori au ocazia. Izabella îi va atrage atenția Daianei că ar fi bine să nu mai încerce să iasă în evidență, spunându-i că toți cei din casă fac glume pe seama ei. Discuțiile dintre cele două vor continua, iar Izabella va trece la amenințări, moment în care Daiana nu va ezita să o provoace în continuare.

Ce se va întâmpla între cele două concurente de la Puterea Dragostei, dar și ce alte conflicte vor izbucni în casa iubirii poți vedea urmărind emisiunea de miercuri, 6 ianuarie 2021, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simina a spus tot ce crede despre Bianca Comănici. Se întâmplă când toată lumea credea că s-au împăcat: „Este șireată și...”

Criza de semiconductori produce efecte grave: industria auto este lovită puternic

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 4 ianuarie - A doua parte- VIDEO. Aya face dezvaluiri incendiare despre Codrut si Daiana!

Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea Dragostei? Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies