Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Romeo și Alexandra, replici acide: „Ai tu bani să mă cumperi pe mine?”

,
Alexandra, Romeo și Codruț puterea dragostei
Alexandra, Romeo și Codruț, concurenți la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alexandra, una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, va intra în conflict cu Romeo. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Romeo va face o serie de afirmații care nu vor fi deloc pe placul Alexandrei. Ce va spune despre concurenta de la Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra și Romeo vor avea o discuție aprinsă în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, iar totul va pleca de la felul în care concurentul i se va adresa Alexandrei. Acesta va spune că ar fi putut să o aibă în orice moment pe Alexandra, iar atunci când aceasta din urmă îl va contrazice, Romeo nu va ezita să o jignească. Romeo va sugera că iubirea Alexandrei poate fi cumpărată cu bani, iar asta o va scoate din minți pe concurenta de la Puterea Dragostei.

Alexandra va trece ulterior la amenințări, dezvăluind că va avea grijă ca toți cei care i-au greșit în emisiune să plătească.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea face parte din programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită atât la TV, cât și online live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 13 ianuarie –A doua parte- VIDEO. O nouă bătaie în casa fetelor! Ce s-a întâmplat?

Rareș și Mariana, discuție aprinsă la Puterea Dragostei 

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au crezut că întoarcerea lui Rareș în casă va însemna automat și începutul relației lui cu Mariana, însă lucrurile nu au evoluat deloc în această direcție. Mai mult decât atât, cei doi concurenți au ajuns să se certe din ce în ce mai des, astfel că și în ediția de astăzi a emisiunii vor avea un dialog presărat cu replici acide.

Rareș va face anumite comentarii care o vor dernaja pe Mariana, iar aceasta nu se va abține și îi va reproșa acest lucru.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 13 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Aya, judecată pentru vestimentația ei: „Ești penibilă! Să îți fie rușine!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici, promisiune pentru Mădălina: „În fiecare săptămână o să...”

ULTIMĂ ORĂ DNA dă detalii despre descinderile de la RAR

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Andrada o amenință pe Aya: „Te fac de râs aici, te fac să ieși pe ușă!”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 11 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Rareș, relație în secret? Aya a făcut dezvăluirea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies