Joe Biden a primit un diagnostic năucitor! Președintele american are o leziune pre-canceroasă la colon

,
Biden

Joe Biden a primit un diagnostic năucitor! Președintele american are o leziune pre-canceroasă la colon

[Sursa foto: Facebook Joe Biden]

Președintele american, Joe Biden, a primit o veste neașteptată. Acestuia i-a fost depistată o leziune pre-canceroasă la colon, după ce a făcut niște analize medicale de rutină vinerea trecută. Medicii au scos o tumoare benignă care creștea lent și care era consideratp pre-canceroasă.


In articol:

Medicul de la Casa Albă, Kevin O'Connor, a transmis, miercuri, că testele făcute asupra polipului au arătat că era vorba de un adenom tubular, o tumoare benignă care creștea lent și care era considerată posibil pre-canceroasă. Medicul a subliniat că i s-a extirpat un polip asemănător în 2008 lui Joe Biden.

Joe Biden a fost diagnosticat cu o leziune pre-canceroasă la nivelul colonului

Biden

Joe Biden

[Sursa foto: Facebook Joe Biden]

Președintelui american i s-a recomandat să se monitorizeze mai des. O altă colonoscopie va trebui efectuată peste 7-10 ani.

În timpul colonoscopiei, Joe Biden a fost anesteziat, motiv pentru care vicepreşedinta Kamala Harris a apucat frâiele funcției executive supreme a lui Joe Biden, timp de 85 de minute.

Citeste si: Bill Clinton, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii este internat la terapie intensivă. În ce stare se află acesta

Un memoriu al doctorului O'Connor spune că, deși Joe Biden are 79 de ani, „este în continuare apt pentru serviciu şi îşi îndeplineşte pe deplin toate responsabilităţile, fără nicio scutire sau compromis”.

Doctorul care l-a avut ca pacient pe Joe Biden încă de când era vicepreședinte a precizat două lucruri care i-au rămas în atenție:  „frecvenţa crescută şi gravitatea «curăţării gâtului» şi tusei în timpul discursurilor” şi o anormalitate a mersului, care este „perceptibil mai ţeapăn şi mai puţin fluid decât în urmă cu aproximativ un an”. Aceste simptome au fost văzute la ieşirile publice ale preşedintelui american după obținerea mandatului.

Citeste si: CV Joe Biden. Cine este rivalul lui Donald Trump

„Preşedintele Biden este în continuare un bărbat sănătos, viguros, în vârstă de 78 de ani, apt pentru executarea cu succes a îndatoririlor de preşedinte, inclusiv cele de şef al executivului, şef de stat şi comandant suprem”, spunea doctorul, după controlul de rutină al lui Joe Biden de vinerea trecută.

Acum puțin timp, Casa Albă a confirmat că Joe Biden are de gând să candideze pentru al doilea mandat în 2024.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pandemia e aproape de sfârşit? Ce a declarat Bill Gates despre purtarea măştii

AUR s-a dezlănțuit la adresa Comisiei Europene pentru documentul privind Crăciunul: 'Doar nişte minţi bolnave puteau să conceapă aşa ceva'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bill Clinton, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii este internat la terapie intensivă. În ce stare se află acesta

Stare de asediu în America! Protestatarii au luat cu asalt Capitoliu. Patru persoane au MURIT în urma ciocnirilor violente

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies