Cine e Ashley Biden? Iata tot ce trebuie sa stii despre fiica cea mica a lui Joe Biden

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 feb 2021, 19:40
Joe Biden, presedintele-ales al SUA, alaturi de fiica sa, Ashley Biden, fotografiati la un eveniment public, in 2017
Sursa: Hepta

Familia Biden se afla sub lupa presei de decenii, insa unul dintre copiii presedintelui ales Joe Biden este si mai prezent in lumina reflectoarelor decat toti ceilalti, mai precis fiica lui, Ashley Biden.

Desi nu ii plac aparitiile publice, Asley Biden are la activ ani intregi de munca in domeniul reformei justitiei criminale si este totodata un aparator vehement a comunitatilor de oameni private de unele drepturi. Pe langa asta, este si director executiv al unei orgaizatii care se opune pedepesi cu moartea si a fondat si un brand de haine ce deserveste scopurilor caritabile.

Ashley Biden este fiica cea mica a lui Joe si Jill Biden

Ashley Biden s-a nascut pe 8 iunie 1981. Fratii mai mari, Beau si Hunter Binden sunt din cealalta casatorie a lui Joe cu prima sotie, Neilia, care la randul ei a avut o fata pe nume Naomi.

In 1972, Neilia si Naomi au murit intr-un tragic accident de masina, tocmai cand Joe se pregatea pentru prima runda de alegeri in Senat.

Joe si si Jill au incept sa se vada in 1975, Jill contribuind major la refacerea vietii lui dupa tragicul accident. "A inceput sa ma faca sa reconsider ideea de familie", spunea la vremea respectiva Joe Biden in cartea sa pe care a scris-o in 2007, "Promises to Keeep"

Fratii Biden au fost mereu extrem de apropiati: "Din momentul in care a venit pe lume, au avut mereu grija de ea", a marturisit Jill Biden publicatiei Delaware Today in 2018.

Si intotdeauna, ea, la randul ei, a fost foarte apropiata de ei. Oriunde mergeau ei, voia si ea sa vina si o luau cu ei."

In mod tragic, Beau a murit de cancer la creier in 2015. Era avocat si politician exact ca tatal lui. Ashley i-a adus un omagiu lansand brand-ul Livelihood. Logo-ul brandu-ului include o funda care are o semnificatie aparte pentru Ashley. "Cancerul de care suferea m-a ingenuncheat, nu am avut ce face decat sa merg mai departe si sa imi urmez visurile", a marturisit Ashley.

Hunter, nascut la aproape un an dupa Beau, este investitor si avocat fondand Seneca Parteners.

Citeste si: Decizia luată de Joe Biden după ce a fost anunțat câștigător al alegerilor din SUA

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: CV Joe Biden. Cine este rivalul lui Donald Trump

Ashley Biden prefera sa ramana in afara luminii reflectoarelor

Desi a trait sub lupa presei de cand era o copila, acum, Ashley, in varsta de 39 de ani, nu ii place sa aiba aparitii publice. Profilul ei de Instagram este privat si isi reduce la minimum aparitiile publice si recunoaste ca nu se simte in largul ei atunci cand este nevoita sa faca acest lucru. "Este o onoare pentru mine sa ma aflu intr-o incapere cu femei puternice care stiu sa conduca", a spus ea la "Womeni Rule 2014 Summit in Washington, Dc.

"Chiar ma simt in largul meu si de obicei, nu prea mi se intampla cand e vorba de o aparitie in public."

Mare parte a copilariei si-a petrecut-o intr-un mod cat mai normal. A mers la o scoala privata, in Bloomington, Delaware, absolvind Tulane University cu diploma in antropologie culturala. Apoi, Ashley a inceput sa lucreze ca si chelnarita la un magazin de pizza in orasul natal. Munca in folosul comunitatii a fost pasiunea ei dintotdeauna. A lucrat patru ani la o clinica pentru copiii cu probleme psihologice si dupa ce si-a terminat mastratul in domeniul muncii in folosul comunitatii, a lucrat intr-un centru de detentie juvenila.

Sotul lui Ashley Biden este chirurg

Biden a fost prezentata lui Howard Krein in vara lui 2010 de catre fratele ei, Beau, potrivit publicatiei People. Cei doi s-au intalnit cativa ani inainte de a lua decizia de a se casatori. Joe i-a sustinut pe cei doi tineri indragostiti. "Chiar este un tip potrivit pentru ea", a marturisit presedintele ales la acea data.

Nascut din parinti evrei, Krein este specializat in chirurgie plastica. Ptrivit profilului de LinkedIn, este si senior director la Sidney Kimmel Cancer Centre. Si se pare ca apetitul pentru medicina se trage din familie, mama sa lucrand ca si terapeut in domeniul cardiologiei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

So happy to be back in Belize for the 13th year with World Pediatric Project

O postare distribuită de Howard Krein (@h_krein_md) pe

Ashley Biden detine si un brand de haine

Biden a declarat ca intotdeauna a vrut sa ajute oamenii privati de anumite drepturi: "Tatal meu si-a pus slujba in folosul oamenilor, mama a fost profesor la o scoala publica, avem asta in sange", a spus ea intr-un interviu pentru publicatia "Glamour." Paralel cu munca pentru Delaware Center for Justice, Biden a fondat brand-ul de haine in 2017. Potrivit descrierii site-ului, Livelihood este o companie care ofera un procent de zece la suta din vanzari organizatiilor caritabile din Delaware. Tot brand-ul de haine a lui Ashley Biden a facut uniformele staff-ului de la Hotelul Hamilton. Ashley a vrut ca noul look al angajatilor sa coincida cu renovarea hotelului. In schimb, hotelul a donat 15 000 de dolari catre compania ei.

Pe 7 noembrie, dupa discursul tatalui ei in calitate de presedinte ales, abonatii Twitter nu au putut trece cu vederea dansul de bucurie al fiicei celei mici a lui Joe Biden.

 

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!