Joe Biden a fost vaccinat în direct contra Covid 19! De ce a făcut asta VIDEO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 14:00
Joe Biden s-a vaccinat contra Covid 19

Joe Biden, viitorul președinte al SUA, s-a vaccinat în direct luni seară.

Biden a explicat că a făcut vaccinul contra Covid-19 în fața televiziunilor pentru ca lumea să conștientizeze că nu este niciun pericol să te vaccinezi.

Joe Biden s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer-BioNTech, prima doză fiindu-i administrată la spitalul Christiana din Newark, Delaware, potrivit New York Times.

“Este ok la braţul stâng”, i-a spus Joe Biden persoanei care i-a administrat vaccinul. 

“Fă-l când eşti gata”, i-a mai spus președintele ales al SUA.

“Eu fac asta ca să demonstrez că oamenii ar trebui să fie pregătiţi atunci când va fi disponibil să facă vaccinul. Nu există motive de îngrijorare”, a declarat Joe Biden după ce și-a făcut vaccinul contra Covid-19.

Și soția lui Joe Biden, viitoarea Primă Doamnă a SUA, s-a vaccinat contra Covid-19, înaintea soțului ei.

Evenimentul a avut loc în privat.

Viitoarea vicepreședintă a SUA, Kamala Harris, se va vaccina și ea contra Covid în perioada următoare.

 

Joe Biden, ales viitorul președinte al SUA

Candidatul democrat Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale din SUA și va deveni cel de-al 46-lea președinte american.

Joe Biden își va prelua mandatul pe 20 ianuarie, atunci când va depune și jurământul ca șef al statului american.

Alegerile prezidențiale din 3 noiembrie au avut loc anul acesta complet diferit față de scrutinele din alți ani. Numeroși americani au votat prin corespondență din pricina pandemiei de Covid 19. Au fost alegerile în care s-a înregistrat cel mai mare număr de votanți din istorie.

LIVE UPDATE Ziua 283 de război în Ucraina: Lupte sângeroase se duc în jurul Bahmut. Rachetele rușilor au continuat să cadă asupra orașului Zaporojie

Alegerile au fost câștigate clar de Joe Biden, care a obținut peste 81 de milioane de voturi și peste 270 de electori, necesarul pentru a fi declarat învingător.

De partea cealaltă, Donald Trump a fost ales de peste 74 de milioane de americani.

Trump a contestat în instanță rezultatul alegerilor din mai multe state, însă demersurile sale au fost respinse de către judecători. Trump a acuzat în permanență fraude, dar acuzațiile nu au fost probate în niciun stat. Trump a declarat că nu recunoaște rezultatul alegerilor, însă pe 20 ianuarie 2021 Joe Biden își va prelua mandatul, rezultatul alegerilor fiind confirmat de către electori.

Citeste si: Cine e Ashley Biden? Iata tot ce trebuie sa stii despre fiica cea mica a lui Joe Biden

 

Taguri:

Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies