Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Sejurul s-a lăsat și cu un sărut. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

,

În ediția de sâmbătă, Ionuț și Larisa au avut parte de o întâlnire romantică la munte. Iată cum a decurs date-ul celor doi concurenți!


In articol:

Ionuț și Larisa au avut parte de un date romantic. Cei doi concurenți par că sunt foarte fericiți împreună  și că au sentimente puternice unul pentru celălalt.

Citeste si: Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!

Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Ionuț și Larisa au trăit clipe ca în povești la munte! Concurenții au decis să lase inhibițiile și emoțiile și au încercat să se cunoască mai bine, comunicând și interacționând cât mai mult. Astfel, cei doi "preteni" și-au început date-ul ținându-se de mână.

La date, Larisa a avut grijă să-i pună câteva piedici lui Ionuț. Concurenta a ales un accesoriu pentru a evita un posibil sărut cu tânărul care a scos-o la întâlnirea romantică. Aceasta a decis să-și pună piercing în buza, lucru care nu a fost pe placul lui Ionuț.

Când au ajuns la cazare, Larisa ar fi vrut să doarmă separați, dar Ionuț a decis că vor dormi împreună.

"Nu mai fi așa inabordabilă, te rog frumos", i-a spus Ionuț concurentei de la Casa iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea l-a prins pe fiul ei în flagrant. Ce făcea David în absența ei:”M-am chinuit”

Sejurul a fost presărat cu glume, dar și cu gesturi romantice. Ionuț și Larisa au trăit clipe de răsfăț total în sejurul de la munte.

Cei doi au avut parte de un masaj extrem de relaxant. Mai mult, Larisa s-a bucurat de un masaj chiar din partea lui Ionuț.

Citeste si: Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul” Iată de la ce anume a izbucnit conflictul celor doi concurenți!

In plus, ediția de sâmbătă a venit cu o surpriză mare pentru telespectatorii show-ului. Cei doi concurenți au recunoscut că sejurul s-a lăsat și cu un sărut, dar nu în lumina reflectoarelor.

Se pare că Ionuț și Larisa sunt pe cale de a forma un cuplu în Casa Iubirii. Însă, momentan rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile intre cei doi concurenți.

Pentru a afla cum a decurs întâlnirea celor doi concurenți, urmăriți materialele video de mai jos.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Zâna Bună și Piaza Rea, printre personajele care le vor da emoții concurenților de la “Tu urmezi!”, game show-ul revoluționar care începe, în curând, la Kanal D!

SUA oferă opt elicoptere în mod gratuit Cehiei, după ajutorul oferit de cehi către Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”, Asya, decizie dificila

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies