Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul” Iată de la ce anume a izbucnit conflictul celor doi concurenți!

,

George lansează replici acide la adresa lui Radu, după ce acesta îl jignește aprig! Aflați de la ce anume a plecat totul!


In articol:

După Gala de duminică foarte tensionată, la finalul căreia Alexandra a fost eliminată, a început o nouă săptămâna plină de certuri și reproșuri în Casa iubirii, atât în rândul fetelor cât și în casă băieților.
Tensiunile au persistat în Casa iubirii și în ediția de miercuri, când în grupul băieților a izbucnit un conflict neașteptat între George și Radu.

Totul a plecat de la afirmațiile malițioase lansate de Radu la adresa lui George și s-a ajuns la un schimb de replici dure.

Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul”

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Bianca și Kinga au încercat să îngroape securea războiului și au discutat deschis despre ce anume le-a determinat să reacționeze aprig. Mai mult decât atât, cea care a izbucnit în lacrimi de această dată a fost Bianca. Întrebată de Andreea Mantea ce anume se petrece cu ea, tânăra a recunoscut că se simte foarte singură.

Citeste si: Kinga și Bianca, împăcare neașteptată! Cele două concurente au izbucnit în lacrimi! „Îmi pare rău că am fost picătură care a umplut paharul” Iată ce și-au spus între patru ochi!

Miercuri în Casa iubirii a izbucnit un nou conflict, în rândul băieților de această dată. George i-a trimis Mariei, față pe care o place, un mic dar, mai precis un tricou de-al lui parfumat pus într-o cutie de lemn. Tânăra s-a arată extrem de încântată de gestul partenerului ei și l-a copleșit cu multe cuvinte de recunoștință și tandrețe. În tot acest timp, Radu, vizibil iritat de faptul că George e pe care să își găseasă jumătatea, a încercat să îi strice bună dispoziție și a lansat o replică jignitoare la adresa lui George, afirmând că tricoul nu e curat ci doar parfumat.

”Curat nu prea, parfumat mai mult”, a spus Radu.

Pe de altă parte, George a explodat de nervi și nu a ezitat să contraatace cu o replică la fel de jignitoare. Tânărul s-a supărat teribil din cauza reacției lui Radu și a simțit nevoia să-l pună la punct.

”Vine aici și spune că nu e spălat tricoul... așa face el”, a replicat George.

Citeste si: Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Radu aruncă bomba: ”Curat nu prea, parfumat mai mult” Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, miercuri, 3 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Alertă meteo în Moldova - Cinci judeţe, sub Cod portocaliu de ploi şi furtună

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kinga și Bianca, împăcare neașteptată! Cele două concurente au izbucnit în lacrimi! „Îmi pare rău că am fost picătură care a umplut paharul” Iată ce și-au spus între patru ochi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies