Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!

,

În ediția de vineri, 5 august, Kinga a răbufnit din nou și a lansat o amenințare dura la adresa Nicoletei.


In articol:

Tensiunile continuă în Casa iubirii, unde Kinga a răbufnit din nou, după ce Nicoleta și-a exprimat părerea despre ea. Deranjată de caracterizarea făcută de Nicoleta, Kinga a explodat și a lansat amenințări dure la adresa colegei sale, căreia i-a spus verde-n față că va face tot ce va fi posibil să o elimine în următoarea Gala.

Kinga, amenințare fără precedent în Casă iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară”

Deși în ediția precedentă, Kinga a făcut mărturisiri neașteptate în față tuturor concurenților și a spus cu lacrimi în ochi ce anume a deranjat-o și a primit empatie din partea colegilor ei, astăzi, tânăra a răbufnit din nou și a adoptat același comportament impulsiv care a consacrat-o. Această a fost deranjată teribil de afirmațiile făcute de Nicoleta și a explodat, lansând amenințări aprige asupra ei.

Citeste si: Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul” Iată de la ce anume a izbucnit conflictul celor doi concurenți!

”Atât de mult își dorește să ajungă într-un anumit punct încât nu cred că o să țină cont de absolut nimeni și nimic aici”, a spus Nicoleta.

Totul a plecat de la faptul că Nicoleta a vorbit despre Kinga și a spus că această ar face orice că să ajungă până într-un anumit punct fără să țînă cont de nimic, urmărindu-și doar propriile obiective. La aflarea acestor afirmații, blondina a intervenit și a făcut o dezvăluire șocantă.

”Să vezi tu în Gală... te dau afară... Că să știu și eu, vreau să ajung până în finală, să știu cum îmi fac planurile, dacă nu mai ținem cont de prietenii”, a

replicat Kinga.

Citeste si: Kinga, în lacrimi! Bianca a dat cărțile pe față și a spus ce anume o întristează teribil pe colega ei! „Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace că o doamnă bătrână”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Kinga, în lacrimi! Bianca a dat cărțile pe față și a spus ce anume o întristează teribil pe colega ei! „Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se...

CDC nu mai recomandă persoanelor nevaccinate să intre în carantină după expunerea la Covid-19

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea l-a prins pe fiul ei în flagrant. Ce făcea David în absența ei:”M-am chinuit”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies