Kinga, în lacrimi! Bianca a dat cărțile pe față și a spus ce anume o întristează teribil pe colega ei! „Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace că o doamnă bătrână”

,

Bianca a empatizat cu Kinga și a încercat să le explice băieților ce anume o întristează teribil pe Kinga.


In articol:

Presiunea care apasă pe umerii concurenților din Casa iubirii este din ce în ce mai mare odată cu apropierea finalei primului sezon al emisiunii. Dacă în ediția de miercuri noi tensiuni s-au iscat în casă băieților, între George și Radu, în ediția de joi, atmosfera în ambele case a devenit mai pașnică.

Conflictul iscat între Kinga și Bianca a scos la iveală detalii neașteptate despre Kinga, care de câteva zile este abătută și tristă.

Kinga, în lacrimi! Bianca a dat cărțile pe față și a spus ce anume o întristează teribil pe colegă ei

De câteva zile Kinga a fost vizibil afectată de ceva anume, părea că și-a pierdut încrederea în sine și era extrem de tristă și neobișnuit de tăcută. Aceste schimbări uluitoare de comportament ale Kingai au fost observate de majoritatea concurenților.

Citeste si: Mama Nataliei, fosta concurentă de la Casa Iubirii, supărată foc pe Sorin: "Nu i-a plăcut cum s-a comportat, a durut-o!"

Mai mult decât atât concurență și-a schimbat și stilul vestimentar pentru a nu mai fi etichetată o femeie ușoară, așa cum declarase Nicolas în urmă cu ceva timp. În ediția de astăzi, Bianca îi roagă pe băieți să-i spună Kingai cât este de frumoasă și că nu are de ce să se complexeze, iar aceștia au încurajat-o și chiar au empatizat cu problema ei. Kinga izbucnește în lacrimi și este vizibil emoționată de reacțiile concurenților.

”Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace că o doamnă bătrână sau orice, că să fie femeie...

Își face foarte multe probleme din cauza la ceea ce a fost și pentru voi”, a spus Bianca.

Pe de altă parte, Andrei, cel cu care Kinga a purtat cele mai aprige dispute în Casa iubirii, a intervenit și el și a subliniat că hainele nu contează, ci atitudinea și comportamentul, acestea o definesc că femeie. Și Ionuț a sărit în apărarea concurenței și a încercat să o încurajeze.

”Dacă ea e o fată bună și așa, nu trebuie să-și pună neapărat tocuri, poate să vină în teniși, atâta timp cât este respectuoasă, cât are bun simț”, a spus Andrei.

Citeste si: Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul” Iată de la ce anume a izbucnit conflictul celor doi concurenți!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Mama Nataliei, fosta concurentă de la Casa Iubirii, supărată foc pe Sorin: "Nu i-a plăcut cum s-a comportat, a durut-o!"

A murit regele pop-ului israelian: Era socrul lui Quentin Tarantino

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kinga și-a pierdut încrederea în ea! Concurenta se simte complexată de felul în care arată: ”Ai devenit prea sensibilă” Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, joi, 4 august, de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies