Mama Nataliei, fosta concurentă de la Casa Iubirii, supărată foc pe Sorin: "Nu i-a plăcut cum s-a comportat, a durut-o!"

,
Natalia, dezvaluiri despre Nicoleta si Sorin

Natalia nu si-ar dorit o relatie cu Sorin

[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurenta de la Casa Iubirii si-a spus pararerea in legatura cu relatia lui Sorin cu Nicoleta de la Casa Iubirii.


In articol:

Natalia, fosta concurenta de la Casa Iubirii care a fost eliminata în urma cu doua luni, a comentat cuplul format din Sorin și Nicoleta, dar a dezvăluit și ce părere a avut mama ei despre cel care a plăcut-o foarte mult în competiție.

Natalia, dezvaluiri despre cuplul format din Sorin si Nicoleta

Citeste si: Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

"Mamei i-a plăcut mult de Sorin, însă după ce a văzut că în Casa Băieților a vorbit nu atât de frumos precum "corp fară suflet" și chestii de genul, chiar daca le-a spus la nervi, pe mama a durut-o. Ea a avut o părere foarte buna despre Sorin când eram la început cu el, dar după s-a supărat pe el pentru modul în care mi-a vorbit. Au trecut doua luni de când am ieșit și nu mai vorbește despre Sorin. Daca o întrebați acum, spune că e un băiat sincer, dar nu are o părere buna despre el. Cu tata nu am vorbit. 

Natalia, imagine sexy dintr-un restaurant de lux

Cum s-a pozat Natalia intr-un restaurant din Genova

[Sursa foto: Instagram]

Cât despre cuplul pe care acum îl face Sorin pentru Nicoleta, Natalia spune că el a făcut o alegere foarte buna, ea este foarte frumoasa.

Eu sunt din afara, nu am nicio legătură cu ei doi, îi urez să fie fericit. Nu am niciun regret. El a ales o fata foarte frumoasa. Acum trebuie să fie fericit. Eu nu cred că semănam deloc. Poate suntem finute, avem un gust vestimentar care se aseamănă, dar să spunem că semănam, nu prea. Nu am dat nicio greutate acestor comentarii.  

Citeste si: Relația dintre Bianca și Adrian era sortită oricum eșecului! Cine a spus asta din capul locului: "Nu au nicio legătură, dar aveau nevoie de aceasta lecție de viață!"

Natalia: "Sorin și-a dorit să formeze un cuplu cu mine"

Nu îmi pare rău, nu am regrete, nu mă gândesc la Sorin, mă gândesc deja la alte chestii. Sunt fericita că e în cuplu, sper să fie și în afara. Sorin și-a dorit să formeze un cuplu cu mine. Nu, nu mi-aș dori să mă bag intre ei, să vin în Casa. Daca m-aș întoarce, Nicoleta n-ar sta 100% liniștită. Ar fi îngrijorată, dar nu atât de mult pentru că cuplul lor e destul de stabil. Da, ei și-au spus primul "te iubesc" în Casa Iubire. Asta are o însemnătate, a dezvăluit Natalia pentru Culisele Iubirii

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Iancu Sterp și Denisa, apariție memorabilă la petrecerea de nuntă a Getutei Sterp. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies