Anda Adam a fost cerută în căsătorie și a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities”: “Am plâns de bucurie!”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 10 dec 2021, 17:53
Anda Adam Foto(5)

Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in casatorie

Bat clopote de nunta! Anda Adam traieste o frumoasa poveste de dragoste, care a culminat, de curand, cu fabuloasa cerere in casatorie. Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a avut parte de o surpriza uriasa. In timpul unei vacante surpriza, pregatita chiar de iubitul ei, in Turcia, intr-o locatie de-a dreptul romantica, Anda Adam a spus “DA!” cererii in casatorie.

Avem imaginile, in exclusivitate, cu momentul in care indragita vedeta Anda Adam a fost ceruta in casatorie, intr-un peisaj de basm, in Cappadocia.

Anda Adam a fost ceruta in casatorie de iubitul ei

Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane.

A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta. Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul.
El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie.

Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatite; s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui.

A fost foarte empotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie... Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana. A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru... Cand vom decide si ziua nuntii va vom anunta ”, a povestit emotionata Anda Adam, rememorand momentul cererii in casatorie.

Citeste si: EL este misteriosul iubit al Andei Adam! Cine este, de fapt, Yosif Mohaci

Citeste si: Anda Adam, moment pur si simplu emotionant alaturi de fiica ei, Evelyn la Bravo, ai stil! 2021! Cum au aparut cele doua pe podiumul emisunii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anda Adam, concurentă la "Bravo, ai stil! Celebrities" 

Cat despre provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities", Anda Adam a recunoscut ca isi dorea demult si un pas in aceasta directie si este pregatita sa dovedeasca faptul ca stilul ei intr-adevar este de referinta in cultura fashion din Romania. "Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea.

Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling.  Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”

Citeste si: Cine este Anda Adam, vedeta care participa la Bravo, ai stil! sezonul 7! Care este numele ei real