Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta: “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Author: Diana Tilă

Tavi Colen vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta.

Tavi Colen debuta în urmă cu peste patru decenii la “Cântărea României” și, de atunci, artistul a continuat să fie fascinat de scenă. În 1996 a fondat, alături de Alin Oprea, trupa Talisman, care i-a adus și celebritatea. Plecarea lui Tavi Colen din trupa Talisman a ținut prima pagină a ziarelor, mai ales că acesta a făcut și o serie de acuzații dure față de fostul său coleg de trupă.

De 17 ani are propriul band și este solicitat la evenimente private.

Citește și: Alin Oprea, mărturisiri neștiute despre scandalul cu Tavi Colen: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic”. Ce s-a întâmplat între cei doi cântăreți, de fapt

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

“A fost validarea mea ca artist. Eu am dat numele formației Talisman pentru că ideea a fost a mea… este și un nume care înseamnă foarte mult noroc ”, acesta este o parte din răspunsul oferit de artist în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, în momentul în care acestuia îi este adresată o întrebare referitoare la perioada de glorie a formației Talisman.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D, telespectatorii vor afla lucruri inedite despre viața lui Tavi Colen din lumina reflectoarelor dar și din spatele acestora. Tavi Colen va dezvălui în ce măsură îl mai influențează trecutul, care sunt acum cele mai mari provocări pentu el și ce își dorește de la viitor. Tavi Colen este logodit și are un fiu.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Tavi Colen de când a părăsit trupa „Talisman”. Viața l-a dus pe drumuri foarte grele: „Am cântat printre ceaune în care se făcea mâncare”

“A fost trupa Talisman vârful carierei dvs.?”, “Ați rămas fără acoperiș deasupra capului după plecarea din Talisman?”, “Cât de greu v-a fost să îl uitați pe Alin Oprea?”, “Reușiți să țineți pasul cu vremurile?”, “Mai sunt femeile marele dvs.

viciu?”, “Stați pe mai mult de 1 milion de Euro?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate artistului Tavi Colen la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzată duminica aceasta, imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D!