Alin Oprea, mărturisiri neștiute despre scandalul cu Tavi Colen: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic”. Ce s-a întâmplat între cei doi cântăreți, de fapt

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 14 mai 2024, 10:16

Alin Oprea și Tavi Colen 

Sursa: Captură YouTube/ Facebook

Alin Oprea a vorbit fără rețineri despre scandalul cu Tavi Colen, fostul său coleg de trupă. Iată ce s-a întâmplat între cei doi cântăreți, de fapt!

Alin Oprea, unul dintre membrii fondatori ai trupei Talisman, a fost invitatul de duminica aceasta din emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai. În cadrul emisiunii, cântărețul a vorbit despre multe aspecte ale vieții sale, inclusiv despre scandalul cu fostul lui coleg de trupă, Tavi Colen. Vezi mai jos ce mărturisiri neștiute a făcut artistul despre conflictul pe care îl are de ani de zile cu Tavi Colen și cum răspunde acuzațiilor care i s-au adus de-a lungul timpului.

Alin Oprea a vorbit fără rețineri despre scandalul cu Tavi Colen

Alin Oprea și Tavi Colen au format una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite trupe de muzică de la noi din țară. Formația „Talisman” s-a bucurat de un succes răsunător timp de ani de zile, însă totul s-a schimbat radical atunci când Tavi Colen a decis să părăsească trupa. Hotărârea luată de cântăreț a surprins pe toată lumea, mai ales că acesta a spus public și câteva motive pentru care a ales să facă acest pas.

Mai exact, Tavi Colen a mărturisit, de-a lungul timpului, că decizia sa radicală a venit în urma problemelor pe care colegul său de trupă le avea cu alcoolul. De asemenea, acesta a dat de înțeles că un alt motiv ar fi fost fosta soție a lui Alin Oprea, care ar fi intervenit de nenumărate ori în relația lor.

Pe lângă aceste acuzații, potrivit radioimpuls.ro, Tavi Colen a precizat și faptul că au pierdut un contract avantajos, din cauza lui Alin Oprea, care ar fi revendicat drepturile de autor asupra piesei „Atât de

singur”, fără a dori să împartă beneficiile cu restul trupei. Despre acest conflict și acuzațiile care i s-au adus, Alin Oprea a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, prezentată de Denise Rifai. Ei bine, cântărețul a ținut să clarifice acuzațiile aduse la adresa lui și a pus la îndoială motivele pe care Tavi Colen le-a invocat atunci când a părăsit trupa „Talisman”. Totodată, artistul a ținut să precizeze faptul că între ei nu ar trebui să existe reproșuri, mai ales că împreună au realizat foarte multe lucruri mărețe.

Citește și: Alin Oprea, despre divorțul tumultos de prima soție: „Mi s-a făcut rău, am mers la spital” De ce a ales acesta să ascundă infidelitatea soției timp de doi ani

„La momentul plecării lui Tavi Colen din formația Talisman, el a declarat de-a lungul timpului că a avut trei condiții. Trebuie să ne reamintim faptul că Tavi Colen a plecat de la formația Talisman la finalul anului 2006, iar până în anul 2011, când a izbucnit scandalul Talisman, aceste condiții au trecut 5 ani.

Ce a făcut Tavi Colen în acești cinci ani? S-a trezit după 5 ani că a fost nedreptățit sau că beam sau că îl deranja fosta soție?

Este foarte important de știut! Dacă era nedreptățit în vreun fel, avea o grămadă de variante să-și recâștige drepturile, există justiție, nu împărțim nimic în presă. Nu știu dacă ați observat, dar de aproape 20 de ani de când Tavi Colen a plecat de la formația Talisman, eu nu am declarat absolut nimic, nici despre ce a declarat el și nici n-am făcut vreo acuzație, efectiv am fost în

silențio stampa.”, a spus Alin Oprea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Totodată, artistul a ținut să precizeze faptul că între ei nu ar trebui să existe reproșuri, mai ales că împreună au realizat foarte multe lucruri mărețe

„Cred că amândoi ar trebui să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a dat posibilitatea de a avea aceste realizări mărețe împreună. Cred că ar trebui ca unul să-i mulțumim celuilalt în acest moment pentru faptul că am trăit niște momente extraordinare împreună.

Cred că nu ar trebui să ne reproșăm nimic la acest moment, unul celuilalt, atâta timp cât noi doi, în anii '90, așa cum am fost, buni sau răi, frumoși sau urâți, am reușit să fim cel mai important fenomen muzical al anilor '90, să luăm discuri de platină și de aur, să avem milioane de albume vândute, să umplem zeci de stadioane cu zeci de mii de oameni. Cred că orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil după 20 de ani.”, a mai precizat cântărețul, în cadrul emisiunii.

Citește și: Tavi Colen are un băiat de 15 ani, dar înainte nu suporta copiii. Povestiri emoționante la „Duet cu Alexandra”: „Eu nu pot să-mi explic cum am trăit fără fii-miu până acum”

Ce spune cântărețul despre piesele trupei Talisman

În cadrul emisiunii, Alin Oprea a ținut să lămurească și câteva aspecte legate despre piesele trupei „Talisman”. Ei bine, acesta a precizat faptul că toate melodiile trupei, inclusiv prima piesă „Atât de singur”, au fost compuse de el. Cântărețul a vrut să facă această lămurire, pentru a îndepărta orice zvon cu privire la autorul pieselor de succes.

„Eu am compus toate melodiile trupei Talisman, de la prima piesă, „Atât de singur”, care a fost hitul nostru cel mai mare, până la ultima melodie. Deci, piesele sunt compuse de mine, cu una, două, trei excepții. Două excepții foarte importante: piesa 'Numai una', pe care mulți oameni cred că este compusă de Phonix și preluată de Talisman, este, de fapt, compusă de Guilelm Șorban în 1897, deci nu mai avem ce discuta. Iar melodia „Eu te-am iubit”este compusă de doamna Maria Petchescu.(...)”, a mai spus cântărețul, în cadrul emisiunii.

Pe lângă aceste lămuriri, Alin Oprea a vorbit și despre acuzațiile legate de consumul de alcool, care i s-au adus de-a lungul timpului. Cât despre intervențiile fostei sale soții în relația cântărețului cu colegul lui de trupă, acesta nu a negat acuzațiile, ba chiar a recunoscut că existau momente tensionate prin prisma acestui aspect.

„Am fost un om care a băut alcool ca oricare altul. Nici puțin, nici mult, civilizat, este simplu: mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic. Vă uitați la mine și la ce am realizat în urma carierei mele și îmi spuneți dacă un alcoolic ar putea să facă astfel de lucruri și multe altele. Dacă cineva îmi răspunde că da, atunci înseamnă că alcoolul mi-a făcut foarte bine și îl recomand tuturor, dar nu este așa. Nimeni nu căra pe nimeni.(...) Aici avea dreptate Tavi. Erau momente în care ea intervenea între noi și, practic, era o luptă de orgolii între ei doi, pe nimic altceva decât pe monopolul asupra mea.”, a mai spus Alin Oprea, în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!