Meteorologii Accuweather anunță intensificări ale vântului în mai multe regiuni din țară: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 16 mai 2024

Autor: Bianca Vidoi

Meteorologii Accuweather anunță intensificări ale vântului în mai multe regiuni din țară

Sursa: freepik

Meteorologii Accuweather anunță intensificări ale vântului, alături de descărcări electrice pentru ziua de joi.

Potrivit accuweather.com, joi, 16 mai 2024, vremea va fi închisă cu șanse de precipitații în zonele de munte ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 16 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi mai călduroasă față de zilele anterioare. Va ploua în zonele montane și submontane, dar și pe arii mai restrânse, în partea de vest și sud vest a României.

În celelalte zone ale țării, probabilitatea de ploaie este mai redusă, față de regiunile menționate anterior. Se vor semnala și intensificări ale vântului, alături de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 21 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 11 grade Celsius.

Vremea în București

Cerul în București, cerul va fi senin în prima parte a zilei și se va înnora pe parcurs, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 13 de km/h dinspre ESE.

Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie în această zi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi 9 din 11, iar vântul va sufla 11 de km/h dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie în această zi de joi.

Citește și: ANM a emis un cod galben de ploi și vijelii! Cele 18 județe în care se anunță instabilitate atmosferică

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SSE.

Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitațiile în prima parte a zilei, dar cerul se va înnora semnificativ pe parcursul nopții.

Vremea în Focșani

Norii o să se adune și deasupra orașului Focșani, însă se va însenina pe parcursul zilei, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre SE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul o să fie însorit în prima parte a zilei, urmând ca norii să se adune în orele următoare, indicele UV va fi de 7 din 11, iar temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius.

Vântul va sufla cu o viteză de până la 9 km/h, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 6 – 19 mai 2024: Sunt anunțate temperaturi de până la 30 de grade Celsius

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu 20 km/h, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 10 grade Celsius. Precipitațiile sunt așteptate atât în prima de parte a zilei, dar și pe parcursul nopții.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi mai călduroasă, cu un cer predominant noros, iar vântul va sufla cu variabil dinspre SE. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!