„Ești lipsită de educație!”. Andreea, luată cu asalt de Iris în urma unui scandal din mediul online. Cum s-a apărat concurenta în fața acuzațiilor

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 aug 2023, 01:45

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Iris a atacat-o dur pe Andreea după un gest făcut de aceasta față de un designer vestimentar.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a fost atacată de Iris în urma unor greșeli pe care le-a făcut față de un designer vestimentar din România.

Andreea, luată cu asalt de Iris în urma unui scandal din mediul online

Acum ceva timp, Andreea a luat cu împrumut niște articole vestimentare de la trei persoane, respectiv designeri vestimentari. Concurenta a fost aspru judecată după ce două dintre persoanele respective au vorbit în mediul online despre faptul că Andreea nu le-a mai răspuns la telefoane și nu le-a mai înapoiat piesele vestimentare în cauză, ba chiar una dintre piese a fost distrusă și ulterior plătită de concurentă.

Citește și: Jasmine face remarci dure la adresa Azei: „Consider că ai lacune în cultură!” Cum a reacționat concurenta la această critică

Pentru că a fost deschis subiectul, Iris a mărturisit tot ce știe despre acest subiect și a precizat că una dintre persoanele de la care Andreea a împrumutat obiecte este prietena ei și că ajunsese în pragul disperării deoarece nu putea să mai dea de Andreea pentru a-și recupera piesele.

„Ele au așteptat un timp îndelungat după Andreea, ea nu le dădea bani, nu le trimitea piesele, după caz. Le-a trimis distruse, când a fost atenționată că a făcut asta a spus că va trimite suma necesară pentru a acoperi paguba, n-a mai răspuns la telefon. Una dintre ele este prietena mea și m-a sunat plângând, spunând că este disperată.

Tu spui că nu mă privește dar mă privește foarte mult pentru că sunt concurentă la Bravo, ai stil, pe urma acestor acțiuni pot suferi și eu pentru că pot să nu

mi se mai dea haine, sunt colegi din breaslă cu mine, fete care au muncit și nu poți să-ți bați joc de munca unui om”, a declarat Iris.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gesturile lui Jasmine au înfuriat-o pe Rebecca: ,,Nu suport nesimțirea și ipocrizia''. Ce s-a întâmplat între cele două concurente la „Bravo, ai stil!”

Mai grav în această situație este că Andreea ar fi fost amenințată de unul dintre designeri că va fi căutată cu poliția pentru că nu putea fi contactată în niciun fel, Andreea nerăspunzând la apeluri sau mesaje. 

„În momentul în care dai dovadă de acest comportament, nu dai dovadă că ești o femeie stilată! Ești lipsită de educație și nu-ți asumi niciodată!”, a declarat Iris. 

Iris o acuză pe Andreea că a amenințat-o

Andreea a încercat să explice tot acest scandal, spunând că piesa vestimentară a fost distrusă neintenționat, lucru pe care și l-a asumat și, în consecință, a achitat suma necesară pentru a acoperi paguba făcută. În ciuda faptului că știe că a greșit, Andreea consideră că nu este corect faptul că Iris a vorbit despre ea în mediul online și a alimentat ura oamenilor față de ea.

„Ai dat din nou dovadă că ești o persoană foarte rea, invidioasă și cu o ură foarte mare, lucru de care eu imediat voi scăpa, eu nu voi mai avea contact niciodată cu tine dar tu nu vei scăpa niciodată de lucrul ăsta și vei fi bântuită de sentimentele astea toată viața”, a declarat Andreea.

Iris a mai declarat și în culise, de asemenea, că Andreea este mitomană și că a amenințat-o după ce a vorbit despre ea în mediul online. Concurenta i-ar fi scris încontinuu mesaje și ar fi sunat-o pentru a-i spune să nu mai vorbească despre ea, dar Iris nu i-a răspuns, moment în care Andreea i-a spus că știe lucruri personale despre ea. Deși Andreea spune că n-a fost o amenințare, Iris susține că asta a simțit în acel moment, când a văzut ce-i spune Andreea, dar a ales să-i răspundă ironic, spunându-i că, dacă vrea, îi dă informații și despre cupa pe care o poartă la sutien.