Elena Udrea, obligată să plătească opt milioane de lei pentru promovarea României la gala de box. Mesajul tranșant transmis de fosta politiciană: „Stau abuziv în pușcărie de șase luni”

Author: Lavinia Medrea

Mesajul tranșant transmis de fosta politiciană: „Stau abuziv în pușcărie de șase luni”

Sursa: Facebook Elena Udrea

Elena Udrea a fost arestată pe baza probelor din dosarul Gala Bute, în care a fost implicată. Fosta politiciană susține cu tărie, în continuare, că a fost închisă pe nedrept.

Elena Udrea a fost arestată, în urmă cu șase luni, pe baza dosarului Gala Bute. Fosta politiciană susține că a fost arestată abuziv și pe nedrept, iar cea mai mare durere a ei s-a dovedit a fi pierderea contactului cu fiica ei, Eva Maria, care va trebui să crească fără mamă o perioadă de timp.

Elena Udrea, mesaj tranșant din închisoare

Elena Udrea a transmis încă un mesaj tranșant dintre pereții închisorii, acolo unde a ajuns în urma probelor din dosarul Gala Bute. Se pare că fosta politiciană este obligată să plătească promovarea galei de box în care a boxat Lucian Bute, în 2011, la București, lucru care i se pare nedrept, având în vedere că trebuie să-și cheltuie finanțele proprii, în urma deciziei instanței de drept.

Elena Udrea, obligată să plătească opt milioane de lei

„Referitor la știrea privind vânzarea bunurilor ce îmi aparțin, pentru a acoperi „prejudiciul” din Gala Bute, spun ce-am spus și ieri în fața Instanței:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Elena Udrea cedează psihic în închisoare! Fosta politiciană susține că este ținută pe nedrept departe de fetița ei: „Sunt ilegal în pușcărie”

Nu doar că stau abuziv în pușcărie de 6 luni, dar tot abuziv sunt pusă să plătesc 8 milioane de lei, contravaloarea promovării României la gala de box, când a boxat Lucian Bute în 2011 la București. Promovarea a avut loc, brandul turistic a fost promovat și a fost văzut de aproape 200 de milioane de spectatori și telespectatori în direct și în reluare, pe televiziuni naționale și internaționale cum ar fi Eurosport, Euronews, CNN.

A fost cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România și cea mai mare acțiune de promovare a țării, și eu sunt pusă acum să plătesc contravaloarea acestei promovări, fără să fiu vinovată de ceva anume. Deci putem spune că România s-a promovat pe banii mei. E ca și cum ai pune un ministru al transporturilor sa plătească un pod care s-a făcut, de care se bucură toată țara, pe el trec mașini, dar pentru că o justiție absurdă zice ca ministrul nu ar fi supravegheat suficient pe cei de la CNAIR care au făcut licitația pentru construirea podului, si
deși nimeni de la CNAIR nu este acuzat de nimic, totuși, ministrul este pus să plătească podul din banii lui.

Citeste si: Elena Udrea și-a văzut fiica în închisoare. Cele două s-au văzut pentru prima dată după mai bine de trei luni

Ce să zic: „Să tot faci lucruri pentru țara asta”!”, este mesajul transmis de Elena Udrea, pe Facebook.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!