Fiica Elenei Udrea nu știe că mama ei este închisă în penitenciar. Fetiței i s-a spus că fosta politiciană este plecată în Italia ca să muncească

Author: Lavinia Medrea

Fiica Elenei Udrea nu știe că mama ei este închisă în penitenciar. Fetiței i s-a spus că fosta politiciană este plecată în Italia ca să muncească

Sursa: Facebook Elena Udrea

Pentru moment, fata Elenei Udrea nu știe că fosta politiciană este în închisoare. Având în vedere că este la o vârstă prea fragedă pentru a asimila informația cum că mama ei a fost închisă pentru o infracțiune, a fost mai ușor pentru toată lumea să-i transmită micuței că mama ei este plecată în Italia, la muncă, acesta fiind motivul pentru care nu se pot vedea.

Pentru că vrea să-și protejeze fiica, Elena Udrea o ține departe pe micuța ei de faptul că este închisă într-o închisoare. Fosta politiciană nu vrea nici măcar ca fetița ei să fie adusă de tată la vorbitor, pentru că amăgirea ar fi mai mare dacă doar s-ar vedea printr-un geam, neavând posibilitatea să vorbească.

Fiica Elenei Udrea crede că mama ei este la muncă, în Italia

Chiar dacă nu se pot vedea, Elena Udrea vorbește zilnic la telefon cu fetița și soțul ei. Cea mică a fost informată că mama ei este în Italia, la muncă, acesta fiind motivul pentru care nu se pot vedea.

Fosta politiciană trebuie să facă șase ani de închisoare în urma dosarului Gala Bute. În aceste momente, Elena Udrea este închisă la Penitenciarul de Femei Târgșor din Prahova. 

Citeste si: Elena Udrea susține că este neîndreptățită, deoarece Înalta Curte de Casație și Justiție nu a permis rejudecarea dosarului „Gala Bute”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Elena Udrea este, de asemenea, în carantină. Așadar, după ce se vor consuma cele 21 de zile, fostul ministru va fi dusă înapoi într-o celulă normală, împreună cu celelalte deținute de la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești.

Elena Udrea suferă tare mult de dorul fiicei sale

Avocata Elenei Udrea, Silvia Uscov, a declarat că fosta politiciană suferă foarte mult de dorul fiicei sale. Dat fiind faptul că nu vrea ca cea mică să fie adusă la vorbitor, Elena Udrea comunică doar la telefon.

„E singurul mod de comunicare. Fetița nu știe la acest moment că mama ei e în penitenciar.

La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriștii de ce e în penitenciar”, a declarat avocata Silvia Uscov.

Citeste si: Când va ieși Elena Udrea din închisoare, după ce a cerut rejudecarea dosarului în care a fost condamnată

„Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau câteva ore pe săptămâna când te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să împartă cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocații. Vorbim zilnic, dar este greu, ce apărare poți să faci în 10 minute la telefon?”, a mai declarat avocata Elenei Udrea.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!