Ce se întâmplă cu Elena Udrea în închisoare. Dezvăluirile îngrijorătoare făcute de avocata acesteia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 apr 2023, 03:25

Ce se întâmplă cu Elena Udrea în închisoare. Dezvăluirile îngrijorătoare făcute de avocata acesteia

Sursa: Facebook: Elena Udrea

Elena Udrea este într-o stare deplorabilă de când se află după gratii. Aceasta nu vrea să mănânce, a slăbit peste 10 kg într-un timp foarte scurt și își minte fata cu privire la locul în care se află în prezent. Avocata acesteia susține că nu înțelege de ce fostul ministru se află în închisoare.

Elena Udrea o duce din ce în ce mai greu în închisoare. Aceasta refuză să mănânce, motiv pentru care, dar și din cauza stresului, a slăbit 11 kg. Silvia Uscov, avocata acesteia, susține că nu înțelege de ce fostul ministru se află în spatele gratiilor.

Elena Udrea are o stare de sănătate din ce în ce mai rea

Elena Udrea pare că îi duce foarte mult lipsa fiicei sale, însă a preferat să nu îi spună adevărul, ci să o mintă în legătură cu locul în care se află acum.

Mai mult decât atât, avocata acesteia susține că Elena Udrea este închisă ilegal.

„Cand esti într-o detenție nelegala, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită. E și departe de familie, nu-și vede fetita. E foarte greu. E în carantina. Şi eu cand mă duc la grefa este la fel. E foarte greu.

Citeste si: Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susține că aceasta nu și-a mai văzut fiica de două luni, iar stresul din închisoare îi pune sănătatea în pericol

E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români.

Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a mărturisit avocata Elenei Udrea, conform r omaniatv.net.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Iese la plimbare o ora şi jumătate pe zi.

Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau cateva ore pe saptămână cand te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să imparta cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocatii. Vorbim zilnic, dar este greu, ce apărare poți să faci în 10 minute la telefon?”, a continuat aceasta.

Elena Udrea ar putea ieși din închisoare mai devreme

Elena Udrea are dreptul de a cere eliberarea condiționată, dar doar după ce va executa două treimi din pedeapsă. De asemenea, pentru ca acest luru se se întâmple, va fi nevoită să îndeplinească și alte condiții.

„În ipoteza în care vorbim de 6 ani de închisoare cu executare, ea va executa două treimi din pedeapsă, deci undeva să spunem că la 4 ani ar putea să iasă condiționat, sau chiar mai puțin de atât, pentru că mai sunt și zilele câștigate cu munca.

Citeste si: Elena Udrea iese din închisoare. Aceasta va trebui să fie prezentă când va cere anularea condamnării la închisoare

După 4 ani ar putea să aplice pentru eliberare condiționată(…) La eliberarea condiționată se ține cont de toate activitățile de acolo.(…) În principal, la 4 ani de zile ar trebui să poată opta pentru eliberarea condiționată”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, conform playtech.ro.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!