Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susține că aceasta nu și-a mai văzut fiica de două luni, iar stresul din închisoare îi pune sănătatea în pericol

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iun 2022, 10:15

Adrian Alexandrov susține că Elena Udrea nu și-a mai văzut fiica de două luni

Sursa: Facebook: Elena Udrea

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susține că aceasta nu și-a mai văzut fiica, nici măcar în poze, de două luni, iar stresul căruia îi este supusă din cauza tuturor evenimentelor din ultima perioadă i-a pus sănătatea în pericol, slăbind foarte mult.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susține că aceasta nu și-a mai văzut fiica de două luni și nu știe nici unde se află, deoarece ar afecta-o, iar copilul lor este mult prea mic pentru astfel de informații dure.

Mai mult decât atât, Adrian a mărturisit, conform Stirileprotv.ro, că Elena Udrea a slăbit extrem de tare în aceste două luni, din cauza stresului căruia îi este expusă.

„(Fetița) nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Vorbește (cu ea – n.r). Ea nu știe ce face mama ei și unde e. Încerc să o țin deoparte cât de mult pot de ce se întâmplă cu ea. Că este la muncă, are treabă și că vine curând. Ea percepția timpului nu o are, deci mi-e ușor, oarecum, la vârsta asta, să trag un pic de timp”, a spus Adrian Alexandrov.

Citeste si: Elena Udrea susține că este neîndreptățită, deoarece Înalta Curte de Casație și Justiție nu a permis rejudecarea dosarului „Gala Bute”

Lui Adrian Alexandrov nu i s-a permis să interacționeze cu Elena Udrea

În sala de judecată, la Curtea Supremă de Justiție, Adrian Alexandrov nu a putut să interacționeze în niciun fel cu Elena Udrea.

Atunci când acesta a încercat să vină spre ea, pentru a-i arăta o fotografie cu fiica lor, gardienii au intervenit imediat și i-au despărțit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„M-am pus mai lângă ea, am încercat să-i arăt o poză cu cea mică pe telefon, însă doamna care o păzea nu m-a lăsat.

E greu să merg cu cea mică în vizită, pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam”, a mai spus acesta.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat ieri, 20 iunie, atunci când Elena Udrea și avocații ei au cerut rejudecarea dosarului „Gala Bute”, dar și eliberarea fostului ministru până la judecarea pe fond de recurs în casație.

Pronunțarea în dosarul „Gala Bute” privind recursul în casație a fost amânat pentru data de 22 iunie

Elena Udrea își joacă și ultima carte, în încercarea de a scăpa de cei șase ani de închisoare. Cu toate acestea, judecătorii au decis să amâne pronunțarea până pe data de 22 iunie, conform g4media.ro.

Mai mult decât atât, Adrian Alexandrov a acordat un interviu pentru Antena 3 și susține că Elena Udrea speră ca, la recurs, condamnarea ei să fie corectată.

Citeste si: Avocata Ingrid Mocanu, declarații în favoarea Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului: Sper să am parte de o justiție dreaptă în Bulgaria

„Elena are încredere că, totuşi, se poate corecta la recurs condamnarea ei care, repet, a fost una abuzivă. Momentan, este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine. Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vadă mama în felul acesta”, a spus Adrian Alexandrov, sâmbătă, 18 iunie, conform a1.ro.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!