Elena Udrea se sime neîndreptățită și susține că este închisă ilegal: „Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 apr 2023, 03:50

Elena Udrea se sime neîndreptățită, după ce Bogdan Olteanu a fost eliberat

Sursa: Facebook: Elena Udrea

Elena Udrea a aflat că Bogdan Olteanu a fost eliberat și s-a revoltat cu privire la acest lucru. Fostul ministru susține că nu și-a mai putut vedea fiica de trei luni, dar și că a intrat în pușcărie fără să fie vinovată.

Elena Udrea a răbufnit, după ce Instanța a decis ca Bogdan Olteanu să fie eliberat din închisoare. Acesta fusese condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, după ce a fost acuzat de trafic de influență, conform romaniatv.net.

Elena Udrea susține că nu este vinovată și că este obligată să stea departe de copil

„Ce fel de Justiție este cea în care unii sunt eliberați legal din închisoare, ca urmare a respectării de către judecători a deciziei CCR (cea privind prescripția), în timp ce eu am

fost băgată ilegal în închisoare, ca urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecată)? O încălcare brutală și abuzivă care face ca eu să stau arestată ilegal deja de 300 de zile și din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, a scris fostul politician pe contul său de Facebok.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Elena Udrea în închisoare. Dezvăluirile îngrijorătoare făcute de avocata acesteia

De asemenea, avocata Elenei Udrea, Silvia Uscov, susține că fostul ministru refuză să mănânce și ar vrea să își vadă copilul, dar nu poate face acest lucru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Când ești într-o detenție nelegală, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită.

E și departe de familie, nu-și vede fetita. E foarte greu. E în carantina. Şi eu cand mă duc la grefa este la fel. E foarte greu.

E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români.

Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a spus aceasta, potrivit romaniatv.net.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, spune că sănătatea ei este pusă în pericol

„Vorbește (cu ea – n.r). Ea nu știe ce face mama ei și unde e.

Încerc să o țin deoparte cât de mult pot de ce se întâmplă cu ea. Că este la muncă, are treabă și că vine curând. Ea percepția timpului nu o are, deci mi-e ușor, oarecum, la vârsta asta, să trag un pic de timp”, a spus Adrian Alexandrov, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Elena Udrea iese din închisoare. Aceasta va trebui să fie prezentă când va cere anularea condamnării la închisoare

Mai mult decât atât, Adrian Alexandrov susține că, atunci când se afla în sala de judecată, nu i s-a permis să îi arate nicio fotografie cu fata lor și nici nu vrea ca cele două să se vadă, deoarece situația ar fi una neplăcută pentru copil. „E greu să merg cu cea mică în vizită, pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!