Adevarul despre eticheta de "Corupta Romaniei"? Elena Udrea a raspuns celei mai ARZATOARE intrebari!

,
elena udrea despre eticheta de corupta romaniei
Elena Udrea a vorbit despre eticheta de "Corupta României"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Elena Udrea este prima invitată a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”. Aceasta a răspuns la cele mai grele întrebări, oferind răspunsurile pe care toată lumea le aștepta.


In articol:

Elena Udrea este, cu siguranță, unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică din România. Felul în care a evoluat din punct de vedere profesional, funcțiile pe care le-a ocupat, dar și aspectele care țin de viața ei personală au fost tot timpul subiect de discuție, Elena Udrea fiind tot timpul în centrul atenției.

Ce a răspuns Elena Udrea la întrebarea: Vă deranjează eticheta de "Corupta României"?  

Denise Rifai s-a întors pe micile ecrane cu o emisiune care își propune să dezvăluie totul despre invitații care vor ajunge în platou. Prima ediție a emisiunii o are ca invitată pe Elena Udrea. Aceasta are la dispoziție câte două minute pentru fiecare întrebare.

Având în vedere că are un trecut presărat cu multe momente tensionate, fiind cunosut faptul că a ajuns în arest, Elena Udrea a fost întrebată dacă eticheta de "Corupta României" a deranjat-o de-a lungul timpului. Iată răspunsul ei:

"Poate că la început m-a deranjat, astăzi, când vedem că despre orice politician se spune, justificat sau nu, că este un politician corupt, cu atât mai puțin. La vremea aceea m-a deranjat că acuzațiile care mi s-au adus mie pot fi aduse oricărui om politic, iar din toți cei care am făcut politică la momentul despre care vorbim și la momentul la care am avut niște funcții, toți cei de atunci sunt fie liniștiți astăzi, fie ocupă funcții importante în continuare în politică și cumva s-a creat așa o frustrare referitor la faptul că s-a dorit, în mod special, doar

referitor la mine, la Elena Udrea, să se pună această etichetă, să fiu prezentată cumva ca politicianul corupt din partea partidului din care proveneam și din partea echipei din care făceam parte, echipei politice. Frustrarea asta mi-a trecut între timp, așa cum spuneam este evident că despre oricine se spune exact același lucru, avem alegerile locale și am văzut că despre toți candidații care participă, chiar despre cei care se spunea că ar fi cei mai curați dintre politicieni, se spune azi că sunt corupți, adevărat sau nu, asta nu e treaba noastră să decidem.
Eu aș spune că dacă e să pun o etichetă despre mine, despre activitatea mea ca om politic, nu aceea de coruptă ar trebui să fie, ci de performant.",
a spus Elena Udrea în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Denise Rifai: „Este mana mea dreapta si tin foarte mult la el”

Liderul Hamas avertizează din Qatar: Netanyahu să nu se joace cu focul

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Elena Udrea, sub lumina reflectoarelor in prima editie a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, MARTI, de la ora 23:00, la Kanal D

“40 de intrebari cu Denise Rifai” este surpriza toamnei! Incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la ora 23:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies