Elena Udrea cedează psihic în închisoare! Fosta politiciană susține că este ținută pe nedrept departe de fetița ei: „Sunt ilegal în pușcărie”

Author: Lavinia Medrea

Elena Udrea a explodat și și-a vărsat sufletul în închisoare. Fosta politiciană susține că nu mai poate sta închisă și departe de fiica ei, Eva, dând vina pe justiție pentru cum a fost abordat dosarul ei.

Elena Udrea a transmis, pe Facebook, un mesaj prin care subliniază problemele de justiție din România. Fosta politiciană susține că din cauza autorităților nu poate lua legătură cu familia și fiica ei.

Elena Udrea spune că este închisă pe nedrept

„Stau de cinci luni departe de copilul meu pentru că sunt ilegal în pușcărie, deoarece niște judecători au decis abuziv, pe de o parte, să nu aplice în dosarul meu o decizie a CCR pe care au aplicat-o la toate celelalte cazuri: Șova, Pop, Niță, Bica, Vâlcov etc,

și să țină cont de o decizie CJUE pe care, pe de altă parte, au aplicat-o greșit. Ca urmare, tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea.

Citeste si: De ce condiții are parte Elena Udrea în închisoare, după ce s-a spus că a slăbit 10 kg din cauză că refuză să mănânce

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu să mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare. Ceea ce uneori nu se mai întâmpla pentru că trebuie să mai vorbesc și cu avocații. M-am luptat să pot să îmi țin copilul în brațe după ce patru luni nu l-am văzut deloc. Legea stupidă obligă copiii să își vadă mamele deținute din spatele unui «dispozitiv de protecție».

Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea Legii, am obținut o derogare de la conducerea ANP, astfel că, acum, mamele se întâlnesc cu copiii lor fără geamul despărțitor”, a scris Elena Udrea în mesaj.

Elena Udrea susține că justiția o ține departe de Eva pe nedrept

„Acum mă lupt să îi pot fi alături Evei la ziua în care împlinește patru ani, fără să fie obligată să vină la pușcărie ca să fie cu mine.

Cred că nicio mama nu își dorește pentru copilul ei să își aniverseze patru ani de viață la închisoare.

Citeste si: Elena Udrea iese din închisoare. Aceasta va trebui să fie prezentă când va cere anularea condamnării la închisoare

Legea permite ieșirea din penitenciar a deținuților pentru a menține relația cu familia, dar și aici nu se face nicio diferență între o mamă care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copii, care merge să bea o bere cu rudele sale eventual.

În plus, procedura de acordare a acestei permisiuni a fost complicată prin decizia conducerii ANP, devenind foarte greu de pus în practică. Trebuie ținut cont de nevoia copiilor de a avea mama alături cât mai mult timp posibil, la vârsta formării psihoemoționale a acestora mai ales. Acest aspect este important nu doar pentru copil, pentru mamă, ci și pentru societate, pentru că, copiii de azi sunt adulții de mâine”, a mai transmis Elena Udrea, pe Facebook. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!