De ce condiții are parte Elena Udrea în închisoare, după ce s-a spus că a slăbit 10 kg din cauză că refuză să mănânce

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 apr 2023, 02:00

De ce condiții are parte Elena Udrea în închisoare, după ce s-a spus că a slăbit 10 kg din cauză că refuză să mănânce

Sursa: Facebook: Elena Udrea

După ce s-a spus că Elena Udrea refuză să mănânce și că a slăbit, din această cauză, aproximativ 10 kg, Cosmin Dorobanți, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, a negat această afirmație.

Cosmin Dorobanțu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, a declarat că Elena Udrea nici nu a slăbit 10 kg de când este în penitenciar și că nici nu refuză mâncarea care i se oferă, așa cum se tot vehiculează.

Elena Udrea nu se confruntă în penitenciar cu problemele de care a acuzat

Pe lângă mâncarea care îi este asigurată, Elena Udrea primește vizite și din partea medicului unității atât conform programului stabilit, cât și atunci când fostul ministru solicită acest lucru.

Mai mult decât atât, Cosmin Dorobanțu a declarat că Elena Udrea a refuzat să își vadă fiica, deși susține că nu poate face acest lucru și îi spune că este plecată la muncă în altă țară.

„Pe scurt, nu există probleme majore de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme. Povestea asta că «sunt plecat la muncă în Italia când, de fapt, eu sunt în altă parte » e una care circulă în pușcăriile noastre.

Ți-e rușine să te aflii la pușcărie și, atunci, preferi să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”
, a declarat liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, conform romaniatv.net.

Citeste si: Elena Udrea se sime neîndreptățită și susține că este închisă ilegal: „Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Elena Udrea se revoltă după eliberarea lui Bogdan Olteanu

Bogdan Olteanu a fost eliberat din închisoare și, la auzul acestor vești, Elena Udrea a reacționat imediat. Fostul ministru susține că este neîndreptățit, deoarece a fost acuzată și închisă pe nedrept și nu își poate vedea copilul din această cauză.

Mai mult decât atât, Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea, a declarat că fiica sa știe că mama ei se află în străinătate, deoarece nu trebuie să știe unde se află ea și nici nu i se poate explica acest lucru la o vârstă atât de fragedă.

„Când ești într-o detenție nelegală, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită.

E și departe de familie, nu-și vede fetita. E foarte greu. E în carantina. Şi eu cand mă duc la grefa este la fel. E foarte greu.

Citeste si: Când va ieși Elena Udrea din închisoare, după ce a cerut rejudecarea dosarului în care a fost condamnată

E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar.

La vârstă este greu să explici. «Mama este în Italia la muncă », invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români.

Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a mărturisit aceasta pentru romaniatv.net.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!