Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice: „Nu sunt dependentă, nu am atât de multe operații” Ce spune despre vedetele care nu recunosc că au trecut pragul medicului estetician

Author: Amalia Georgescu

Daniela Gyorfi a dezvăluit de ce a apelat la operațiile estetice 

Sursa: Captură KANAL D

Daniela Gyorfi a făcut mai multe vizite la medicul estetician de-a lungul timpului și nu a ezitat să recunoască acest lucru. Ce operații are vedeta?

Daniela Gyorfi apelează la ajutorul medicului estetician de fiecare dată când simte că are nevoie de o schimbare. Vedeta este foarte asumată atunci când vine vorba despre acest subiect și vorbește cu lejeritate despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Cât de mulțumită este Daniela Gyorfi de felul în care arată? 

Daniela Gyorfi a fost printre primele vedete din România care au apelat la operația de mărire a sânilor, iar ulterior au urmat și alte intervenții estetice.

Din dorința de a arăta cât mai bine atunci când apare în fața publicului, dar și pentru a masca trecerea anilor, Daniela Gyorfi a mers de mai multe ori în cabinetul medicului estetician. Întrebată de Denise Rifai dacă este mulțumită de felul în care arată în prezent, Daniela Gyorfi a mărturisit că se simte bine în pielea ei, singurul regret fiind operația la sâni. Vedeta a precizat că are trei intervenții la nivelul sânilor, dar cu toate acestea nu a obținut rezultatul la care spera.
Mai mult, Daniela Gyorfi a dezvăluit că ar fi nevoie de încă o operație, dar că nu este pregătită pentru a o face în momentul de față.

Cât despre restul operațiilor estetice,  Daniela Gyorfi este de părere că micile intervenții sunt normale, mai ales dacă pot face o femeie să se simtă bine în pielea ei și să scape de anumite complexe.

„Ce să spun...la

sâni nu sunt mulțumită. Am spus și repet, după trei operații, pentru că trei am, nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate. Recunosc că nu cred că mi-aș mai face în momentul ăsta o operație, dar trebuie să îmi schimb protezele iar și tot stau și mă gândesc. Aceste intervenții, de exemplu fațetele dentare, sunt absolut normale. Nu poți să ai dinții negri, galbeni, stricați și să rămâi cu ei pe viață, nu poți să ai riduri.
În concepția mea, dacă pot să fac ceva pentru mine, pentru confortul meu, clar. Anii își spun cuvântul, 53 de ani sunt 53 de ani, nu mai poți să fii ca la 20, dar poți să arăți bine. Se poate și mai bine, dar se poate și mai rău. Sunt ok cu mine, am foarte multe defecte pe care nu o să vi le spun. Am celulită, tot timpul am avut celulită, dar fac tot felul de chestii ca să mă simt bine, în special acum, când o am pe Maria, ca să îi dau un exemplu.
Aici nu este vorba despre operații estetice, cât este vorba despre îngrijire. Dacă există tehnologii prin care tu poți să te simți mai bine sau să îți modifici anumite lucruri care nu îți plac sau nu te avantajează, de ce să nu le faci?”,
a spus Daniela Gyorfi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Daniela Gyorfi, detalii neștiute despre familia sa. De câți ani este cu George Tal și ce are de spus despre momentul în care a fost înșelată de el

Daniela Gyorfi le pune la zid pe vedetele care nu recunosc că au operații estetice 

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daniela Gyorfi a dezvăluit că deși merge destul de des în cabinetul medicului estetician, nu a dezvoltat o dependență de aceste operații. În plus, vedeta a ținut să sublinieze că sunt multe alte persoane publice care au abuzat de operațiile estetice, dar care se feresc să o recunoască. Daniela Gyorfi a explicat că intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului au ajutat-o să se simtă mai bine în pielea ei și să aibă grijă de ea. 

„Nu sunt dependentă de operații, nu am atât de multe operații ca foarte multe artiste care vin și spun că peste noapte li s-au îndreptat nasul, urechile. Sunt un om normal, o femeie căreia îi place să aibă grijă de ea.”, a adăugat Daniela Gyorfi.

Citeste si: Daniela Gyorfi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!