Daniela Gyorfi, imagini uluitoare din noua casă în care s-a mutat împreună cu familia sa! "Nu am crezut niciodată că o se ne mutăm în altă casă"

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 mar 2022, 21:17

Daniela Gyorfi s-a mutat in casa noua

Sursa: Captură KANAL D

Daniela Gyorfi a vorbit despre noua sa locuință la care a visat de multă vreme. Celebra artista s-a mutat de curând împreună cu familia sa

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate și nonconformiste artiste din România, care nu s-a sfiit niciodată să fie directă și deschisă atunci când a venit vorba despre carieră ei sau despre viața sa personală. Îndrăgita cântăreață a recunoscut că a recurs la diferite operații estetice, la nas, buze și sâni şi nu s-a ferit niciodată se apară în cele mai incendiare ipostaze de-a lungul timpului.

Daniela Gyorfi, imagini inedite din noua casă în care s-a mutat împreună cu familia sa

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, alături de colegul ei de breaslă, Boby, Daniela Gyorfi a vorbit despre cât de fericită și împlinită se simte de când s-a mutat în noua sa locuință împreună cu familia ei. Celebra artista a povestit că și-a dorit de mult timp să facă o astfel de schimbare și să se mute într-o casă mai mare și modernă și în sfârșit visul i s-a îndeplinit.

Daniela Gyorfi a mărturisit că întreaga casă a fost mobilată și utilată după bunul ei plac pentru a dispune de tot confortul.

"Săracă mama îmi spunea hai să ne mutăm de aici! Că din când în când e mai bine să schimbi norocul! Tot mergeam cu George! Am fost la câteva vizionari dar mă tot gândeam, nu pot să iau unde mi-ar fi plăcut mie, pentru că mă gândeam la spital, la salvare, vorbesc de acum ceva ani! Între timp, știi cum au decurs lucrurile și i-am zis lui George: <<N-ai vrea

să căutăm>> M-am dus la Petrești și am văzut un bloc, ceva între casă și bloc, cu două etaje! Mi-a plăcut foarte mult dar am fost așa, mi-a plăcut dar am zis că pentru Maria pentru școală mai greu, restul mi-am făcut socoteală, am televiziunile aici aproape, doar cu școală Mariei era o problema! Îmi este greu și acum! Maria a înțeles să poată să treacă de la școală la care ea a învățat din clasa zero, mă rog, s-a acomodat și îi plac colegii, îi place învățătoarea.
Și ne-am mutat acum în apartament."
, a spus Daniela Gyorfi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum arăta Daniela Gyorfi în tinerețe? Solista a pozat în Playboy

Citeste si: Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit cu George Tal! Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre tatăl copilului ei

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!