Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit cu George Tal! Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre tatăl copilului ei

,
Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Geroge Tal
De ce nu s-au căsătorit Daniela Gyorfi și Geroge Tal?[Sursa foto: Instagram]

Daniela Gyorfi a făcut dezvăluirea momentului. Artista a mărturisit de ce nu s-a căsătorit niciodată cu George Tal, tatăl copilului ei. Care este motivul pentru care cântăreața nu a făcut pasul cel mare?


In articol:

Daniela Gyorfi și George Tal foremează un cuplu de mai bine de 15 ani. Cei doi au împreună o fetiță de 10, pe nume Maria. Deși sunt suflete pereche, cei doi nu au făcut niciodată pasul cel mare pe care toată lumea îl așteaptă de atâția ani.

Într-un interviu, cântăreața a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu a ajuns niciodată la altar alături de bărbatul visurilor ei. 

Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu s-a măritat cu George Tal

Daniela Gyorfi a dezvălui care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu George Tal, deși sunt împreună de 15 ani și se iubesc foarte mult.

Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Geroge Tal
Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre relația cu Geroge Tal[Sursa foto: Instagram]

"Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor", a declarat Daniela Gyorfi. 

Artista a fost întrebată dacă fiica ei știe că părinții ei nu sunt căsătoriți. Daniela Gyorfi a declarat că are o relație foarte deschisă cu fata ei și știe tot ce se întâmplă în cadrul familiei.

Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Geroge Tal
Artista a dezvaluit ca are o relatie deschisa cu fiica ei[Sursa foto: Instagram]

"Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte. Vorbim foarte deschis cu ea. Acest lucru nu este o problemă pentru copilul nostru, nu ne cramponăm de acest aspect. După o anumită vârstă, altele sunt perspectivele. Și dacă viața pe care o avem acum ne împlinește, nimic altceva nu mai contează.", a mai adăugat artista, potrivit Viva.

Citeste si: Daniela Gyorfi, infectată cu COVID! În ce stare se află artista

Daniela Gyorfi, declarații incredibile despre relația cu George Tal

Artista a vorbit foarte sincer despre relația cu George Tal și a mărturisit cum a reușit să aibă o relație așa de lungă durată alături de bărbatul visurilor ei.

Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Geroge Tal
Cum a rezitat relația Danielei Gyorfi cu George Tal?[Sursa foto: Instagram]

"Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate.  Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie.

Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți! George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important.", a mai adăugat Daniela Gyorfi.

Citeste si: Daniela Gyorfi i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Cum au ajuns să arate picioarele ei, la 51 de ani

 

Citește-ne pe
Citește și:

Daniela Gyorfi, infectată cu COVID! În ce stare se află artista

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Daniela Gyorfi i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Cum au ajuns să arate picioarele ei, la 51 de ani

Farsa sezonului! Daniela Gyorfi a crezut ca merge la un eveniment aniversar, dar, de fapt, era un priveghi: "A murit bunicul tau?"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies