Daniela Gyorfi, infectată cu COVID! În ce stare se află artista

Author: Elena Padure
Actualizat: 21 iul 2022, 08:25
Daniela Gyorfi a recunoscut ca a fost infectata cu coronavirus

Într-o emisiune televizată Daniela Gyorfi a mărturisit că a fost infectată cu virusul COVID-19.

Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost infectată virusul COVID-19.  Cântăreaţa a declarat, însă că soțul și fiica ei nu au fost infectați cu noul coronavirus. Starea de sănătate a artistei este momental stabilă.

Daniela Gyorfi a fost infectată cu Coronavirus

În cadrul unei emisiuni, cântăreața a dezvăluit faptul că a fost infectată cu virusul COVID-19 în luna noiembrie a anului trecut.

Daniela a dezvăluit că a avut o formă ușoară și că nu a avut nevoie de spitalizare. 

Citeste si: Daniela Gyorfi, schimbare spectaculoasa de look! Uite ce si-a facut cantareata la par si cat de sexy a venit imbracata: "Sper sa nu pocneasca pe mine!"

Daniela Gyorfi  a recunoscut faptul că nu și-a făcut testul pentru coronavirus fiind extrem de convinsă că a contractat virusul din cauza simptomelor deosebit de puternice cu care se confrunta la acea vreme.

“Undeva prin noiembrie am fost bolnavă.  A fost ca un fel de răceală. De data aceasta, m-a durut carnea pe mine. Am făcut temperatură două zile, frisoane. Mi-am dat seama că am Covid dimineața, când nu am mai simțit mirosul de cafea. M-a durut capul îngrozitor, carnea de pe mine.  Nu am făcut testul, eram convinsă că am. , a declarat Daniela Gyorfi.

În ce stare se află Daniela Gyorfi

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Am luat tratament special pentru Covid. Nu am avut tuse sau probleme de respirație. Am avut o formă relativ ușoară. Nu a fost o formă foarte gravă. Nu am avut nevoie de spitalizare”

Daniela a stat timp de 14 zile în casă şi deşi acest fapt nu i-a cauzat vreo problemă, ea s-a refăcut destul de greu. 

“Am stat apoi două săptămâni acasă.  Nu am intrat în panică pentru că am putut să respir. M-am refăcut un pic mai greu” , a adăugat Daniela Gyorfi.

Cântăreața a spus că fiica ei nu a fost infectată şi nici soțul ei nu a contractat virusul COVID-19. 

Citeste si: Daniela Gyorfi i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Cum au ajuns să arate picioarele ei, la 51 de ani

”Eu dorm cu fiica mea, Maria, în pat, dar ea nu a luat.  George nu a avut nici el. George și-a făcut testul acum, recent, când și-a făcut implant de păr, dar a ieșit negativ. George a luat și el tratament odată cu mine.

Acum suntem ok.  Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai nu crezi. Eu sunt de acord cu vaccinul”, concluzionat artista.

Citeste si: Fiica Danielei Gyorfi, o zi fara mama ei! Iata ce nazbatii a facut si ce reguli a incalcat!