Cum arăta Daniela Gyorfi în tinerețe? Solista a pozat în Playboy

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 aug 2022, 02:00
Daniela Gyorfi in tinerete Foto(4)

Daniela Gyorfi a trecut prin mai multe schimbări de look de-a lungul anilor 

Sursa: Instagram

Daniela Gyorfi face parte de ani buni din showbizul autohton, iar de-a lungul timpului, vedeta a trecut prin nenumărate schimbări de look. Iată cum arăta Daniela Gyorfi în tinerețe, dar și ce a pățit solista după ce a pozat în Playboy.

Daniela Gyorfi este una dintre cântărețele care a reușit să se reinventeze de-a lungul anilor, atât din punct de vedere muzical, cât și fizic. Pe măsură ce anii au trecut, Daniela Gyorfi a încercat să se transforme în cea mai bună versiune a ei, fiind cunoscut faptul că vedeta acordă o atenție deosebită aspectului fizic. Iată cum arăta Daniela Gyorfi în tinerețe, cât de mult s-a schimbat și care este adevărul despre operațiile estetice.

Cine este Daniela Gyorfi și cum arăta vedeta în tinerețe? 

Născută pe 12 octombrie 1968, Daniela Gyorfi este o cântăreață română. Aceasta a urmat cursurile liceului George Enescu și apoi Școala Populară de Artă, iar debutul ei în muzică a avut loc în anul 1991, atunci când a participat la festivalul de la Mamaia. Prestația ei de la acel moment a fost foarte apreciată de juriu, Daniela Gyorfi reușind să obțină premiul II la secțiunea „interpretare”. 

În vârstă de 53 de ani, Daniela Gyorfi a reușit să își construiască o carieră de succes în industria muzicală din România. De-a lungul timpului, vedeta a abordat diferite genuri muzicale, iar o parte din melodiile acesteia au devenit hituri. Cea mai cunoscută melodie a artistei este cea lansată împreună cu Liviu Guță, intitulată „De ce mă minți”, care s-a bucurat de un succes fantastic în momentul în care a fost lansată, fiind pe primul loc în topul melodiilor de petrecere din România.

Daniela Gyorfi are o carieră de mai bine de 20 de ani în muzică, perioadă în care a susținut nenumărate concerte atât în România, cât și în străinătate. Mai mult decât atât, pentru o perioadă scurtă de timp, Daniela Gyorfi a fost implicată și într-un proiect de televiziune, aceasta fiind prezentatoarea emisiunii „Manele de Top”. 

Pe măsură ce anii au trecut, Daniela Gyorfi a trecut printr-o serie de schimbări din punct de vedere fizic.

Cu toate acestea, fotografiile din tinerețe demonstrează că există câteva lucruri care au rămas neschimbate. Daniela Gyorfi  a rămas fidelă părului blond. În plus, Daniela Gyorfi a reușit să rămână aproximativ la aceeași greutate, astfel că la vârsta de 53 de ani, vedeta se poate lăuda cu o siluetă subțire.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit cu George Tal! Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre tatăl copilului ei

Daniela Gyorfi a pozat în Playboy. Ce a declarat ulterior despre această experiență?

În tinerețe, Daniela Gyorfi a pozat într-o revistă pentru bărbați, Playboy. Chiar dacă mulți au crezut că acest lucru i-a adus vedetei un plus de popularitate, în realitate, Daniela Gyorfi a dezvăluit că experiența nu a avantajat-o deloc, ci din contră, chiar i-a pus bețe în roate și i-a afectat, într-o anumită

măsură, cariera artistică.

Daniela Gyorfi a povestit, într-un interviu mai vechi, că după ce a apărut în revista destinată bărbaților, organizatorii de concerte au evitat-o, astfel că nu a mai fost invitată să cânte la evenimente. 

„Şedinţa foto nu m-a avantajat deloc. Nu aş mai poza şi, probabil, nici la vremea respectivă nu aş fi făcut-o, însă mama mea a fost cea care m-a încurajat, iar acum îmi pare rău. Am discutat cu ea foarte mult acest subiect. Ideea era ca acea apariţie să îmi aducă numai beneficii, în schimb mi-a adus numai probleme.”, a dezvăluit Daniela Gyorfi conform libertatea.ro.

Ce operații estetice are Daniela Gyorfi?

Daniela Gyorfi este foarte activă pe contul personal de instagram, acolo unde postează frecvent fotografii și este urmărită de 152 de mii de persoane. Dacă în majoritatea situațiilor imaginile sunt apreciate de prietenii virtuali, există și momente în care Daniela Gyorfi este criticată pentru felul în care arată, internauții acuzând-o că a abuzat de operațiile estetice.

Daniela Gyorfi a dezvăluit că nu a trecut de foarte multe ori pragul medicului estetician și că are doar o intervenție la sâni și una la nas. În schimb, vedeta a recunoscut că are grijă de felul în care arată și că apelează la tratamentele cu botox pentru a avea buze mai pline sau pentru a masca anumite imperfecțiuni.

„Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operaţie la sâni. Mi-am mai făcut o operaţie la nas. Ţi se pare că sunt dependentă de intervenţii? Ia uită-te în jurul nostru. Dacă aş fi operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operaţii, dar îmi fac un Botox, mi-am mai făcut buzele- mi le-am mai şi stricat-, mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse...”, a spus Daniela Gyorfi, potrivit okmagazine.ro.

Citeste si: Farsa sezonului! Daniela Gyorfi a crezut ca merge la un eveniment aniversar, dar, de fapt, era un priveghi: "A murit bunicul tau?"

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!