Câți bani câștigă Daniela Gyorfi după aproape o viață de muncă: „Noi, artiștii, nu suntem foarte bogați”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 apr 2023, 04:25

Câți bani câștigă Daniela Gyorfi după aproape o viață de muncă: „Noi, artiștii, nu suntem foarte bogați”

Sursa: Instagram Daniela Gyorfi

Pe Daniela Gyorfi o cunoaște toată lumea. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe, care este ascultată încă din anii '94 și până astăzi.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe, care activează încă din anul 1994 și a reușit să-și adune o mare comunitate de fani.

Câți bani are Daniela Gyorfi după ce a muncit ani de zile

Ținând cont de faptul că Daniela Gyorfi  are ani în spate de muncă și de experiență muzicală, multă lume se întreabă cam ce sumă câștigă un artist de rangul ei.

Cu toate că nu a spus pe nume câți bani încasează, cântăreața a lăsat mereu loc de modestie și de apreciere a muncii care se depune în acest drum al muzicii.

„Muncă. Oamenii, echipa mă ajută. Nu e greu să mă adaptez. Dacă faci ceea ce îţi place. Nu contează că ai 20 de ani, că ai 50 de ani. Important este să faci ceea ce-ţi place, să transmiţi şi să iubeşti oamenii.

Se cerne sita indiferent cât ar fi. Poate că am o şansă că sunt plăcută. Cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar... nu ştiu. Noi artiştii nu suntem foarte bogaţi. Nu sunt un artist care să câştig 50 000 de euro la un spectacol. Nu sunt un om bogat, dar nici sărac”
, a povestit, acum câțiva ani, Daniela Gyorfi.

Citeste si: Daniela Gyorfi i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Cum au ajuns să arate picioarele ei, la 51 de ani

Daniela Gyorfi este o cântăreață româncă, de origine maghiară, care s-a născut pe 12 octombrie 1968 în București. Cântăreața a absolvit liceul George Enescu și apoi Școala Populară de Artă. Cât despre familia artistei, Daniela Gyorfi este împreună cu George Tal, cu care are o frumoasă fetiță în vârstă de 11 anișori.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dacă te întrebi cât câștigă un artist în străinătate, trebuie să știi că sumele nu sunt atât de uriașe. Un impresar din industrie, care cunoaște tarifele artiștilor, a vorbit pentru impact.ro despre sumele pe care le încasează artiștii renumiți. 

„Depinde de artist. Programul este adaptat evenimentelor din diaspora, în jur de 45 de minute durează un recital.

Citeste si: Daniela Gyorfi, imagini uluitoare din noua casă în care s-a mutat împreună cu familia sa! "Nu am crezut niciodată că o se ne mutăm în altă casă"

Unii susțin și câte două recitaluri la un eveniment, la manele, de exemplu. Pe lista spectacolelor din Spania sunt nume importante, precum Daniela Gyorfi, Alin Oprea, Maria Dragomiroiu și Angela Rusu”, a declarat impresarul.

 

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!