Daniela Gyorfi, detalii neștiute despre familia sa. De câți ani este cu George Tal și ce are de spus despre momentul în care a fost înșelată de el

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iul 2022, 14:59

Daniela Gyorfi, detalii neștiute despre familia sa

Sursa: Instagram

Daniela Gyorfi și George Tal sunt căsătoriți de 16 ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, nu mereu lucrurile au stat la fel de bine între ei precum acum.

Daniela Gyorfi este căsătorită de 16 ani ani cu George Tal. Cei doi au trecut printr-o perioadă mai dificilă în urmă cu ceva timp, atunci când bărbatul a avut o aventură. Cu toate acestea, rodul iubirii lor este o fată pe nume Maria și relația lor a mers mai departe.

Daniela Gyorfi a recunoscut de fiecare dată că, așa cum se întâmplă în orice căsnicie, au și momente mai puțin frumoase și nu totul este lapte și miere.

Mai mult decât atât, soțul artistei a declarat că nu s-au iubit încă de la început, dar totul a venit pe parcurs.

Daniela Gyorfi și George Tal au o relație foarte sudată

De-a lungul timpului, cei doi au învățat să se iubească, au lăsat lucrurile să vină de la sine, au trecut peste momentele tensionate și, acum, se bucură de tot cea ce au construit în aproximativ două decenii de relație.

Citeste si: Daniela Gyorfi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

„Ne ține împreună simțul umorului. Adevărul e că niciodată nu-ți cunoști partenerul 100%”, a spus Daniela Gyorfi, potrivit wowbiz.ro. „Nu iartă vorbele mai dure. Nu îi plac jignirile”, a declarat și soțul acesteia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Dacă l-aş prinde în fapt… Nicio femeie nu este proastă! George nu este ușă de biserică, fiind moldovean. Dacă te îndrăgosteşti de cineva cu adevărat, nu are sens să stai cu mine nici pentru Maria, nici că mi-a murit mama, nici de milă, nici de silă, nici că suntem legaţi profesional.

Nu trebuie să stea cu mine dacă nu mă iubeşte. Eu vorbesc în general… …Nu ştii ce am păţit? Eram despărţiţi. L-am iertat cu totul. Îl iubesc, îl respect, are foarte multe calităţi. Are câteva chestii…”, a mai spus artista, conform ciao.ro, dovedind că nu acceptă o relație indiferent de compromisul care ar fi trebuit făcut.

Daniela Gyorfi a spus de ce nu s-a căsătorit cu Goerge Tal până acum

George Tal și Daniela Gyorfi au pus de mai multe ori la cale nunta lor, însă, de fiecare dată, a intervenit câteva ceva. Cu toate acestea, cei doi își văd de viață în continuare și nu își pun iubirea în certificatul de căsătorie.

Citeste si: Cum arăta Daniela Gyorfi în tinerețe? Solista a pozat în Playboy

„Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, nu a fost… Nu a avut actele din Germania. Am luat o pauză. A mai venit o dată cu nişte inele. Mama mea s-a internat în spital. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Este luat domnul George!… Suntem împreună de 13 ani”, a mai spus artista în cadrul unei emisiuni televizate.