Daiana a recunoscut că a vorbit cu Fernando: "Da, m-a sunat și..." Ce se întâmplă între cei doi?

Daiana a recunoscut că a vorbit cu Fernando. După ce fetele din casă au dat-o de gol, concurenta de la "Puterea Dragostei" a spus tot adevărul.


In articol:

Daiana a recunoscut că a vorbit cu Fernando. Fostul iubit al Daianei pare că vrea să se apropie din nou de ea, mai ales după ce aceasta s-a despărțit de Gabriel. Care este relația dintre cei doi în prezent?

Citeste si: Daiana detoneaza bomba la "Puterea dragostei": Livian are alta iubita in afara de Bianca si e fericit cu aceasta!

Daiana a recunoscut că a vorbit cu Fernando: "Da, m-a sunat și..." Ce se întâmplă între cei doi?

Andreea Mantea a observat o ușoară apropiere între Daiana și Gabriel, iar atunci când a întrebat-o pe concurentă dacă sunt șanse să formeze din nou un cuplu, Daiana a spus clar că acest lucru este imposibil. Ulterior, fetele din casă au dezvăluit că Daiana a vorbit cu Fernando și că ar putea fi și acesta un motiv pentru care concurenta de la "Puterea Dragostei" evită orice interacțiune cu Gabriel.

Citeste si: Daiana, în lacrimi. Întrebarea Andreei Mantea a atins un punct sensibil

Ramona: A vorbit cu Fernando afară.

Daiana: Nu am vorbit cine știe ce cu el. Da, m-a sunat. M-a căutat de pe un alt număr aseară. Cred că cei din staff știu. Mi-a scris de pe un alt număr. 

Andreea Mantea: Dar de ce? Îi era dor de tine?

Daiana: Mi-a zis că mă iubește și eu i-am pus niște fețe d-alea...

Andreea Mantea: Nu îl crezi?

Daiana: Nu îl cred. (...) Mi-a zis anumite chestii. Mi-a zis că dacă am probleme să îi zic, mi-a spus să nu mă mai cert aici că nu merită. Nu se referea doar la Ella, se referea în general.

Deși a vorbit cu fostul iubit, iar acesta i-a mărturisit că în continuare are sentimente puternice pentru ea, Daiana a dezvăluit că nu crede în vorbele lui și că are motive serioase să aibă îndoieli.

Livian a intrat in camera peste Ramona si peste Daiana in timp ce dormeau! Ce le-a facut concurentul

Livian a intrat peste colegele lui de emisiune in timp ce acestea dormeau si le-a filmat.

Livian a intrat in camera peste Daiana si Ramona, in timp ce acestea dormeau. Cele doua concurente erau obosite din cauza filmarilor, asa ca au tras un pui de somn in spate. Livian, dornic de inca o farsa, s-a dus la ele pus pe sotii. In momentul in care a vazut ca acestea dorm Livian le-a numit ''Bahmuteanca si Narcisa'' si concluzionat ca le lasa sa doarma. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei a adus un bărbat în camera de hotel: „A fost prima dată?”

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies