Livian a intrat in camera peste Ramona si peste Daiana in timp ce dormeau! Ce le-a facut concurentul

Livian de la Puterea Dragostei

Livian a intrat peste colegele lui de emisiunea in timp ce acestea dormeau si le-a filmat.


In articol:

Livian a intrat in camera lor, in timp ce dormeau! Cum le-a filmat

Livian a intrat in camera peste Daiana si Ramona, in timp ce acestea dormeau. Cele doua concurente erau obosite din cauza filmarilor, asa ca au tras un pui de somn in spate. Livian, dornic de inca o farsa, s-a dus la ele pus pe sotii. In momentul in care a vazut ca acestea dorm Livian le-a numit ''Bahmuteanca si Narcisa'' si concluzionat ca le lasa sa doarma. 

Citeste si: Livian și Bianca, din nou în conflict: "După ce o lună îți dau în fiecare zi bani..." De la ce a pornit totul?

Iata imaginea din filmarea postata de Livian: 

Livian, declarație de dragoste pentru Bianca: "Tu ești singura..." Acum e clar ce simte pentru ea!

Livian și Bianca nu mai formează un cuplu, dar nici nu pot sta separați. Cei doi au momente în care sunt atât de apropiați, încât cei din jur cred că s-au împăcat, dar vor să păstreze acest lucru doar pentru ei. Deși există situații în care Livian îi impune Biancăi niște limite și nu îi permite să îl sărute sau să facă gesturi tandre, acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a postat pe instagram un mesaj care lasă loc de interpretări.

"Sunt golan, nu pot fi ținut în lesă...dar în povestea mea tu ești singura prințesă.", a scris Livian pe instagram.

Citeste si: Livian și Bianca, din nou în conflict: "După ce o lună îți dau în fiecare zi bani..." De la ce a pornit totul?

Concurentul de la "Puterea Dragostei" nu a precizat dacă mesjaul pe care l-a scris se referă la Bianca, dar având în vedere că este singura femeie cu care a interacționat în ultima perioadă, există șanse mari ca ea să fie "prințesa" din povestea lui Livian.

Citeste continuare aici 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies