Livian și Bianca, din nou în conflict: "După ce o lună îți dau în fiecare zi bani..." De la ce a pornit totul?

,

Livian și Bianca, din nou în conflict. Nu trece nicio zi fără ca cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" să nu se atace reciproc.


In articol:

Livian și Bianca, din nou în conflict. Discuțiile au pornit după ce Bianca l-a jignit pe Livian, iar acesta nu a mai suportat și i-a dat replica. Ce comentariu l-a deranjat din cale afară pe concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Livian și Bianca, din nou în conflict: "După ce o lună îți dau în fiecare zi bani..." 

După ce Livian a afirmat că între el și Bianca s-a terminat totul, acum, cei doi foști iubiți au fost din nou surprinși împreună. Între ei încă există tensiuni și nu se feresc să se atace reciproc, Bianca recunoscând că face acest lucru doar pentru a-l enerva pe Livian. Astfel, după ce l-a făcut zgârcit pe Livian, acesta a reacționat dur.

Bianca și Livian s-au retras într-un colț și au discutat despre atitudinea concurentei de la "Puterea Dragostei".

Livian: Crezi că mă întărâți să mă apropii de tine când îmi spui că sunt zgârcit, după ce o lună de zile îți dau în fiecare zi bani?

Bianca: Eu nu zic așa ca să te apropii de mine, zic așa ca să te supăr.

Livian: Crezi că mă superi? Că îmi zici aia?

Bianca: Da.

Livian: Gândește-te tu să îmi dai în fiecare zi bani și eu să îți zic că ești zgârcită, te supăr?

Bianca: Iartă-mă că nu știu să folosesc cuvintele cum le folosești tu. Eu spun ce cred eu.

Citeste si: Bianca face acuzații grave la adresa Bernei: "Trebuie să înveți să îți respecți bărbatul"

Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca și Livian, atingeri interzise. Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei", deși toată lumea credea că sunt certați.

Bianca și Livian, atingeri interzise.Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" spun că nu mai formează un cuplu, iar Livian nu s-a ferit să afirme că nu mai vrea nici în viitor o relație cu Bianca, dar sunt în continuare surprinși unul în prezența celuilalt, iar în anumite situații, chiar sunt foarte apropiați.

Citeste si: Livian nu mai vrea să audă de Bianca: "S-a terminat între noi." Ce l-a făcut să ia această decizie radicală?

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", iar susținătorii lor încă speră ca cei doi să se împace, deși momentul se lasă așteptat de luni bune. Cu toate că nu sunt oficial împreună, Bianca și Livian nu se feresc să facă gesturi care trădează apropierea dintre ei. La fel s-a întâmplat și acum, când Livian a postat pe contul personal de instagram un filmuleț în care el și Bianca sunt foarte apropiați. Cei doi s-au jucat, iar Livian i-a făcut o glumă iubitei lui, moment în care fost surprins cu mâna sub rochia ei.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Puterea Dragostei: Bianca Comănici, în depresie! A aflat că Livian o înșală: „S-a uitat în telefonul lui și...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

S-au certat de la bani. Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei" De ce au fost puse la zid Ella și Bianca?

VIDEO IMAGINILE BĂTĂII din sala de fitness din Capitală, înainte ca un tânăr să fie ÎNJUNGHIAT MORTAL

Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui Vadim Tudor! Toată lumea a rămas mască

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Informatii soc despre cel mai indragit cuplu de la "Puterea dragostei": "Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies