Bianca face acuzații grave la adresa Bernei: "Trebuie să înveți să îți respecți bărbatul"

,

Bianca face acuzații grave la adresa Bernei. Din cele mai bune prietene, cele două concurente au ajuns să se certe în emisiune. De la ce a pornit totul?


In articol:

Bianca face acuzații grave la adresa Bernei. Deranjată de faptul că Berna ar fi dezvăluit anumite lucruri pe care Bianca le-ar fi spus în privat despre Ella, concurenta de la "Puterea Dragostei" nu a ezitat să o atace dur pe Berna și să o pună la punct în fața tuturor celor din emisiune.

Bianca face acuzații grave la adresa Bernei: "Trebuie să înveți să îți respecți bărbatul"

Bianca s-a înfuriat după ce Berna a adus în casă informații din afara competiției, iar cele două au început să se certe foarte tare. Berna a sugerat că Bianca ar fi falsă, având în vedere că sare în apărarea Ellei, în condițiile în care cele două au avut conflicte puternice de-a lungul timpului.

Citeste si: Informatii soc despre cel mai indragit cuplu de la "Puterea dragostei": "Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea"

Bianca: Se întreabă unele persoane de ce nu am prietene. Eh, uite d-aia. Mie îmi trebuie o cameră să stau singură, nu îmi trebuie să stau cu o pârâcioasă, cu o persoană care aduce discuții din cameră.

Berna: Stai liniștită că oricum din seara asta mă mut singură. Adică scuze, e camera mea, tu trebuie să te muți. Eu am stat cu Roxana acolo.

Bianca: Te duci tu, draga mea, că eu nu mă duc. O să îți aduc și eu discuțiile din cameră sau vorbești foarte încet să nu te aud. Ți se pare normal? (...) Nu m-am plâns eu la fete, da? Că niciodată nu mă plângeam eu în fața nimănui. Eu dacă aveam o problemă vorbeam cu el (n.r Livian). Eu știu să îmi respect bărbatul, iartă-mă pe mine, Berna. Trebuie să înveți și tu asta și să știi să îți respecți bărbatul, dar lasă că o să vorbesc eu cu Philip.

Andreea Pirui: Acum lași loc de interpretări, Bianca.

Berna: Așa face ea mă mereu.

Bianca: Tu nu ai cum să spui măi fată ce vorbesc eu la telefon, înțelegi? 

Citeste si: Livian nu mai vrea să audă de Bianca: "S-a terminat între noi." Ce l-a făcut să ia această decizie radicală?

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Ce au observat prietenii de pe instagram?

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Prietenii de pe instagram i-au atras imediat atenția concurentei de la "Puterea Dragostei".

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Cei ce o urmăresc pe Bianca Comănici pe instagram sunt atenți la fiecare lucru mărunt și nu ezită să îi atragă atenția atunci când consideră că este necesar. Ce au observat de această dată?

A îmbrăcat o rochie mulată, într-o nuanță puternică de galben și s-a fotografiat cu un buchet imens de flori în brațe, însă cei care au studiat cu atenție fotografia pe care Bianca Comănici a postat-o pe instagram, au observat un detaliu. În imagine, concurentei de la "Puterea Dragostei" i se vede burtica, astfel că primul gând al celor ce îi urmăresc activitatea în mediul online a fost că aceasta ar fi însărcinată.

Citește continuarea aici. 

Bianca face acuzații grave la adresa Bernei. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a ieșit din emisiune

Bianca și Berna au ajuns să se certe atât de tare, încât Berna nu a mai rezistat și a ieșit din emisiune. A fost puternic afectată de acuzațiile pe care le-a făcut Bianca la adresa ei, a început să plângă și nu și-a mai putut controla reacțiile, motiv pentru care a decis că este mai bine să iasă din casă.

Bianca face acuzații grave la adresa Bernei. Dacă până acum s-au susținut reciproc, se pare că între cele două concurente de la "Puterea Dragostei" există mici tensiuni care de această dată au dat naștere unui conflict puternic.

Citeste si: Nelson Mondialu o umilește pe Bianca de la Puterea Dragostei, în plină stradă! Ce a spus tatăl lui Livian: „Ca să-și șteargă trecutul…”

 

Citește și:

S-au certat de la bani. Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei" De ce au fost puse la zid Ella și Bianca?

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Ligi și-a deschis sufletul: "Am crezut că acolo e finalul meu" Ce s-a întâmplat?

Nunta MARE la Puterea dragostei! Au spus DA! Fostii concurenti au ajuns in fata starii civile: ''Sot si sotie''

Florentina, mesaj clar dupa ce a fost atacat de fanii Biancai: ''Nu o irosi...''


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies