S-au certat de la bani. Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei" De ce au fost puse la zid Ella și Bianca?

Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei". Între fete a izbucnit din nou un conflict, iar Bianca și Ella au fost puse la zid. Ce s-a întâmplat?


In articol:

Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei". Ceea ce a început ca o simplă discuție s-a transformat într-un adevărat scandal. Ella și Bianca au fost puse la zid de restul concurentelor, tensiunile plecând de la bani.

S-au certat de la bani. Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei". De ce au fost puse la zid Ella și Bianca?

Ellei i s-a reproșat că întârzie mai tot timpul la filmări și că restul fetelor trebuie să aștepte tot timpul după ea. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost deranjată de aceste afirmații, iar în momentul în care Bianca a sărit în apărarea ei, în casă a izbucnit un adevărat scandal. 

Bianca a fost acuzată că o apără pe Ella pentru că știe că și ea este în aceeași situație.

Ligi: Tu normal că nu ești revoltată pentru că și tu erai în spate, la păr.

Bianca: Aici suntem toți pe cont propriu.

Ligi: Nu suntem pe cont propriu, suntem o echipă. 

Bianca: Nu suntem o echipă, dacă eram o echipă ne dădeau la toți aceeași bani și îi împărțeam. Fiecare are banii lui. D-aia putem să venim cu taxiul, d-aia putem să refuzăm să venim în emisiune, d-aia sunt chestiile astea.

Ligi: Normal că ție nu ți se pare incorect ceea ce face Ella pentru că și tu erai la păr. Tu stai și o lălăi prin spate, știu eu ce faci tu pe aici, și după te duci și îți faci părul. Ce înseamnă asta?

Bianca: Dar nu e problema voastră ce fac eu.

Ligi: Ba este, sunt banii și timpul meu.

Citeste si: Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Informatii soc despre cel mai indragit cuplu de la "Puterea dragostei": "Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea"

"Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea" Informatii soc au aparut despre Bianca si Livian, favoriti ai emisiunii.

"Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea" Informatiile bomba au fost dezvaluite intr-un vlog. Bianca ar fi in depresie, iar Livian se gandeste sa paraseasca emisiunea, cu putin timp inainte ca filmarile pentru sezonul 2 sa se incheie.

Vestile sunt cu atat mai socante cu cat la ultima Gala "Puterea dragostei" favoriti au fost tocmai Bianca si Livian.

Bianca a obtinut atunci titlul de favoritul saptamanii, cei 1.500 de euro acordati castigatorul si titlul de lider suprem in casa "Puterea dragostei" pentru urmatoarea saptamana.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Livian nu mai vrea să audă de Bianca: "S-a terminat între noi." Ce l-a făcut să ia această decizie radicală?

Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei". Ramona a reacționat dur

După ce s-a adus în discuție faptul că Ramona mai adoarme în timpul filmărilor, aceasta nu s-a mai putut abține și a reacționat dur. Le-a atacat direct pe Bianca și Ella.

"Oricum voi trebuie să trageți că voi sunteți mai vechi, sunteți mai bune. Lasă că d-aia așteptăm și la păr, că nu are ce să vă zică vouă. Cum să nu? Eu sunt nouă, chiar trebuie să mă pun să dorm, să îmi văd de treaba mea.", a spus Ramona.

Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei". Pe final de competiție, tensiunile sunt din ce în ce mai mari, iar conflictele sunt la ordinea zilei. Chiar și cele mai strânse legături par să fie în pericol acum.

Citeste si: Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, vedetă pentru Raju! Ce au pus la cale cei doi foști concurenți ai emisiunii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate