Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Ce au observat prietenii de pe instagram?

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Prietenii de pe instagram i-au atras imediat atenția concurentei de la "Puterea Dragostei".


In articol:

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Cei ce o urmăresc pe Bianca Comănici pe instagram sunt atenți la fiecare lucru mărunt și nu ezită să îi atragă atenția atunci când consideră că este necesar. Ce au observat de această dată?

Citeste si: Livian a atacat-o dur pe Bianca: "Ce pretenții aveai de la mine?" S-a întâmplat când toți credeau că s-au împăcat

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Ce au observat prietenii de pe instagram?

A îmbrăcat o rochie mulată, într-o nuanță puternică de galben și s-a fotografiat cu un buchet imens de flori în brațe, însă cei care au studiat cu atenție fotografia pe care Bianca Comănici a postat-o pe instagram, au observat un detaliu. În imagine, concurentei de la "Puterea Dragostei" i se vede burtica, astfel că primul gând al celor ce îi urmăresc activitatea în mediul online a fost că aceasta ar fi însărcinată.

"Mi se pare mie sau Bianca are burtică?", a comentat un prieten virtual în dreptul fotografiei. 

Pentru a pune capăt speculațiilor și a înlătura orice zvon legat de o posibilă sarcină, Bianca a răspuns imediat la întrebare, menționând că nu și-a ținut respirația și din acest motiv abdomenul ei nu era plat.

Citeste si: SECRETUL ținut ascuns de Emi Pian. S-a aflat câți bani făcea pe zi. Suma e șocantă! - capital.ro

"Nu mi-am ținut respirația.", a răspuns Bianca.

Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca și Livian, atingeri interzise. Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei", deși toată lumea credea că sunt certați.

Bianca și Livian, atingeri interzise. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" spun că nu mai formează un cuplu, iar Livian nu s-a ferit să afirme că nu mai vrea nici în viitor o relație cu Bianca, dar sunt în continuare surprinși unul în prezența celuilalt, iar în anumite situații, chiar sunt foarte apropiați.

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", iar susținătorii lor încă speră ca cei doi să se împace, deși momentul se lasă așteptat de luni bune. Cu toate că nu sunt oficial împreună, Bianca și Livian nu se feresc să facă gesturi care trădează apropierea dintre ei. La fel s-a întâmplat și acum, când Livian a postat pe contul personal de instagram un filmuleț în care el și Bianca sunt foarte apropiați.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca si Daiana, un nou conflict! Ce s-a intamplat acum, dupa ce Daiana a vrut sa ii dea cu maioneza la gura

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. De la cine a primit florile?

Buchetul imens de flori pe care Bianca îl ține în brațe în fotografia pe care a postat-o pe instagram a stârnit curiozitatea prietenilor ei. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva acesta este din partea lui Livian și este un semn că cei doi s-au împăcat. Ba mai mult decât atât, au existat persoane care s-au grăbit să spună că buchetul cu siguranță este de la Livian și că acestuia îi plac foarte mult crinii. Bianca nu a dezvăluit de la cine a primit florile, ci doar a spus că sunt un cadou pentru ziua ei.

Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Concurenta de la "Puterea Dragostei" radiază de fericire în cea mai recentă fotografie postată pe instagram, lucru care i-a făcut pe cei ce o urmăresc să creadă că s-a împăcat cu Livian.

Citeste si: Puterea Dragostei 22 iunie: Bianca și Livian, discuții aprinse în culise. Livian se enervează și dă cu ușa: „Nu ți-am zis o secundă că vreau să ne împăcăm”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies