Ligi și-a deschis sufletul: "Am crezut că acolo e finalul meu" Ce s-a întâmplat?

,

Ligi și-a deschis sufletul. Ce dezvăluiri a făcut? Concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj emoționant pe contul personal de instagram.


In articol:

Ligi și-a deschis sufletul. Ce dezvăluiri a făcut? Nu a reușit să își găsească marea dragoste în cadrul emisiunii, iar după relația eșuată cu Philip și încercarea de a interacționa cu Cătălin, Ligi a evitat să se mai apropie de vreun băiat, preferând să rămână singură.

Citeste si: Andreea Pirui, Daiana si Ligi, in cele mai sexy ipostaze! Iata cum au fost surprinse cele trei concurente de la "Puterea dragostei", pe plaja, in Turcia!

Ligi și-a deschis sufletul. Ce dezvăluiri a făcut?

Ligi a fost implicată de mai multe ori în scandaluri în cadrul competiției, multe dintre ele cu Berna și Philip. Concurenta a mărturisit de mai multe ori că s-a simțit singură, însă a continuat să lupte pentru a rămâne în continuare în competiție. Ligi are foarte mulți susținători pe contul personal de instagram, lucru care a făcut-o să își deschidă sufletul în fața lor și să le mărturisească tot ce o macină.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că participarea la emisiune a făcut-o să trăiască momente frumoase, dar a pus-o și în fața unor adevărate provocări.

"Venind la această emisiune am privit-o ca pe o experiență frumoasă, unde mă voi îndrăgosti, sentimentul după care tânjim cei mai mulți dintre noi, dar am întâlnit oameni frumoși, oameni răi...o experiență plină de momente de fericire, autocunoaștere, dezamăgire, tristețe, durere, iubire, iertare, apreciere, recunoștință. O experiență care m-a dezvoltat din foarte multe puncte de vedere. Am avut momente foarte grele, atât de grele încât pentru o clipă m-au făcut să cred că acolo e finalul meu. Pentru că Dumnezeu niciodată nu stă nepăsător mereu mi-a oferit oameni frumoși și cu o inimă mare care m-au ridicat prin vorbele lor sau chiar printr-o simplă îmbrățișare. Iar azi, după atâtea furtuni am ajuns să fiu mult mai puternică și o adevărată războinică. Vă mulțumesc tuturor și mă simt o norocoasă să am alături de mine un număr atât de mare de oameni minunați care nu stau nepăsători, care cred în mine și care mă încurajează mereu pentru a mă aduce la cea mai bună versiune a mea. Sunteți minunați!", a scris Ligi pe instagram. 

Citeste si: La ce s-a ajuns! Ligi se teme de inchisoare: "Sunt legata si dusa la puscarie pe nedrept!"

Ce a patit Ligi de la "Puterea dragostei", dupa prima expunere la plaja, din acest sezon estival! Iata de ce a lipsit din emisiune!

Deranjata de atitudinea oamenilor de pe Instagram, Ligi a rabufnit si a lansat un mesaj dur.

Desi Ligi se confrunta aproape in fiecare zi cu atitudinea malitioasa afisata de Philip in emisiune, aceasta are de infruntat de ceva vreme si replicile acide venite din partea unor sustinatori ai fostului ei iubit, care o sicaneaza.

Citește continuarea aici. 

Ligi și-a deschis sufletul. În trecut a fost pusă la zid de prietenii de pe instagram

Ligi are o mulțime de urmăritori pe contul de instagram, dar nu toți o susțin, ci există și persoane care îi aduc frecvent critici. Acum a fost acuzată de ipocrizie. Ce a răspuns?

Ligi a fost implicată în mai multe scandaluri, însă cel mai recent este cel cu Andreea Pirui. Deși erau foarte bune prietene, cele două au ajuns să se certe, și-au aruncat cuvinte grele, iar când prietenia lor părea că a ajuns la final, Ligi și Andreea Pirui s-au împăcat. 

Citește continuarea aici.

Ligi și-a deschis sufletul. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit în repetate rânduri că se simte atacată de cei din jur și că toate tensiunile din casă o afectează mai mult decât lasă ea să se vadă.

Citeste si: Ligi și-a dezămăgit fanii! Fotografia provocatoare pe care concurenta de la Puterea Dragostei a șters-o de pe Instagram, dar noi o avem: „Ești din ce în ce mai rău”

 

Citește și:

Ramona de la ''Puterea dragostei'' a spus totul despre barbatul din viata ei: ''In legatura cu relatia mea...''

Germania înregistrează un număr RECORD de infecții nu noul coronavirus: cel mai mare de începutul pandemiei

Robert, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", a rămas fără permis: "De mic mi-am dorit să..."

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv. Nu mai există cale de împăcare: "I-am dat block peste tot"

Șoc la Puterea dragostei: George, în brațele Andreei! Cum s-a întâmplat totul


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies