Robert, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", a rămas fără permis: "De mic mi-am dorit să..."

Robert de la "Puterea Dragostei" a rămas fără permis. Fostul concurent a făcut anunțul pe contul personal de instagram.


In articol:

Robert de la "Puterea Dragostei" a rămas fără permis. Fostul concurent nu a dat prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, însă și-a informat prietenii de pe instagram că, în prezent, este pieton.

Citeste si: Mary și Robert au făcut anunțul despre nuntă. Când va avea loc evenimentul?

Robert de la "Puterea Dragostei" a rămas fără permis: "De mic mi-am dorit să..."

Robert, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", va fi nevoit să se descurce fără permis în perioada următoare. Deși nu a dezvăluit care este motivul pentru care poliția l-a sancționat, Robert a dezvăluit că i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul de instagram o fotografie prin intermediul căreia a anunțat că este pieton, fără să dea prea multe informații despre ceea ce s-a întâmplat.

"De mic mi-am dorit să rămân pieton.", a scris Robert în dreptul fotografiei.

Citeste si: Mary de la "Puterea Dragostei", pregătită să devină mamă? Declarația care a surprins pe toată lumea: "Am vrea..."

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Motivul pentru care Mary a mers singură la petrecere

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care Mary a mers singură la petrecere.

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? În weekendul ce a trecut, Simina și Alex Zănoagă și-au creștinat băiețelul, pe Dominic, iar la petrecere au fost invitați mai mulți foști concurenți de la "Puterea Dragostei", printre care și cuplul Robert și Mary. Cu toate acestea, doar Mary și-a făcut apariția la eveniment. Care este explicația?

Citește continuarea aici.

Citeste si: Mary și Robert de la Puterea Dragostei, prima vacanță împreună! Ce au sesizat însă fanii la frumoasa blondă?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate