Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv. Nu mai există cale de împăcare: "I-am dat block peste tot"

,

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" au decis să pună capăt relației. Care este motivul?


In articol:

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv. 

Se pare că cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" nu au putut ajunge la un numitor comun, astfel că au hotărât să nu mai continue relația și să pornească fiecare pe drumul lui.

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv. Nu mai există cale de împăcare: "I-am dat block peste tot"

Nu este pentru prima oară când Andreea Pirui și Marius vor să se despartă, însă, de această dată, se pare că separarea este una definitivă. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" nu s-au certat, însă o discuție pe care au avut-o în privat despre viitorul lor împreună se pare că a fost picătura care a umplut paharul și care i-a determinat să se gândească la despărțire.

"M-am stresat destul, m-am consumat, am plâns, nu are rost. Cel mai bine e să fim liberi. El e liber, eu sunt liberă și așa o să fie.

Eu nu accept să își bată nimeni joc de mine. Am încercat să facem să fie bine, nu se mai poate. I-am dat block peste tot.", a spus Andreea Pirui.

Citeste si: Andreea Pirui, Daiana si Ligi, in cele mai sexy ipostaze! Iata cum au fost surprinse cele trei concurente de la "Puterea dragostei", pe plaja, in Turcia!

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Totul a plecat de la accidentul lui, cu dintii! S-a legat de caracterul ei!

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Chiar dupa ce se impacasera, Marius si Andreea Pirui s-au certat foarte tare in emisiune.

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! S-a intamplat la scurt timp dupa ce cei doi logodnici se impacasera.

Ei au avut o cearta mare in emisiunea" Puterea dragostei", totul plecand de la accidentul lui Marius din casa, in urma caruia acesta si-a pierdut mai multi dinti.

Marius i-a reprosat Andreei Pirui ca in loc sa il sustina ea il admonesteaza ca de ce nu zambeste.

Marius s-a legat si de caracterul iubitei sale, ceea ce poate sa alimenteze un nou conflict intre cei doi logodnici, care se despartisera anterior si rupsesera logodna.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius, surprinși în ipostaze fierbinți la plajă. Ce au făcut cei doi?

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv. Care este adevăratul motiv?

Andreea Pirui a spus că atitudinea lui Marius în ceea ce o privește a deranjat-o foarte tare, motiv pentru care nu mai dorește să aibă o relație cu el. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost foarte supărată că Marius a râs când ea era tristă, mai ales că nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru.

"El oricum când eu am plâns, el a râs. Lasă, știi vorba ei, tu ai să plângi eu am să râd. Eu ieri plângeam și el râdea, el avea o satisfacție. Nu știu dacă satisfacție, dar se simțea foarte bine. Lui nu i s-a schimbat starea, ceea ce înseamnă că nu e curios, iar eu nu stau lângă un om care nu e curios. Cine suferă, Marius? Marius nu suferă. Eu nu pot să accept, de fapt, eu când simt că un om nu mai e ce trebuie, eu îl las. Când eu plâng și el râde...Ca și atunci când și-a rupt dinții. Eu stăteam tristă și el se juca.", a spus Andreea Pirui.

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv.  După ce Andreea Pirui l-a acuzat că este nepăsător, Marius a reacționat reproșându-i că preferă să discute aspectele personale în emisiune și nu în privat, lucru care a dus la destrămarea acestei relații.

"Știi care e diferența între noi doi? Eu am avut aseară o discuție cu Pirui și eu vorbeam și ea tăcea. Ea vorbește în emisiune acum și eu tac. Pentru ea e mai importantă discuția din emisiune. Ce spune aici nu are nicio legătură cu ce am vorbit noi aseară. Nu are nicio legătură cu realitatea.", a spus Marius.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei, scandal monstru pe urma accidentului cu dinții: „Să-mi spui că sunt bolnav mintal...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian a atacat-o dur pe Bianca: "Ce pretenții aveai de la mine?" S-a întâmplat când toți credeau că s-au împăcat

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. Ce a făcut fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies