Andreea Pirui și Marius, surprinși în ipostaze fierbinți la plajă. Ce au făcut cei doi?

Author: B.H.
Actualizat: 01 iul 2020, 10:12

Andreea Pirui și Marius nu se feresc să își arate iubirea în public, iar de multe ori, gesturile lor ajung să stârnească multe controverse. Cum au fost surprinși acum?

Andreea Pirui și Marius formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea Dragostei" și deși mai sunt momente în care între ei apar discuții și ajung să se certe, cei doi au știut de fiecare dată să treacă peste tensiuni și să găsească o cale pentru a-și rezolva problemele.

Citeste si: Ce a pățit Bogdan Mocanu după ce a mers la solar? A tras un semnal de alarmă: "Aveți grijă..."

Andreea Pirui și Marius, surprinși în ipostaze fierbinți la plajă. Ce au făcut cei doi?

Andreea Pirui și Marius au reușit, de-a lungul timpului, să stârnească reacții aprinse atât în casa "Puterea Dragostei", cât și în mediul online.

Cei doi au fost judecați atunci când s-au apropiat mai mult decât ar fi trebuit unul de celălalt, fiind surprinși astfel în ipostaze indecente. La fel s-a întâmplat și acum, când cei doi au mers la plajă, împreună cu ceilalți concurenți de la "Puterea Dragostei". 

Îmbrăcați doar în costum de baie, Andreea Pirui și Marius nu au ezitat să se filmeze în timp ce dansau provocator, iar imaginile au ajuns imediat pe instagram.

Cei doi nu se feresc să își arate dragostea în public, chiar și atunci când gesturile sunt destul de intime, se lasă duși de val și reușesc să ajungă în centrul atenției. 

Citeste si: Ramona, cuplu bomba cu un alt concurent, dupa ce s-a apropiat de Gabriel! Despre cine este vorba

Marius si Andreea Pirui, in ipostaze intime in emisiune? Incredibil unde isi tinea mana

Marius si Andreea Pirui au fost surprinsi in ipostaze intime, in mai multe fotografii postate pe grupurile de sustinere a emisiunii.

Marius si Andreea Pirui formeaza un cuplu frumos si puternic in casa'' Puterea dragostei''. Cei doi sunt foarte pasionali si nu isi pot tine in frau dragostea. Acest lucru reiese si din fotografiile postate de fanii emisiunii pe retelele de socializare.

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi:

Marius a fost surprins cu mana intre picioarele Andreei, nu o data, ci de doua ori, iar imaginile au facut deliciul fanilor.

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei, în brațele unei blonde focoase: „Gata...”

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies