De ce nu își face Bianca de la "Puterea Dragostei" prieteni? A spus-o chiar ea

Bianca de la "Puterea Dragostei" a fost acuzată de multe ori că este o fire rece și că nu reușește să se apropie de nimeni. Acum a dezvăluit de ce nu își face prieteni noi.


In articol:

Cu toate că este o concurentă mai veche, Bianca de la "Puterea Dragostei" nu a reușit să lege o prietenie strânsă cu nicio concurentă din casă. Aceasta se înțelege bine cu majoritatea fetelor, în special cu Berna, dar nu a fost niciodată vorba despre o legătura foarte puternică, așa cum s-a întâmplat în cazul Andreei Pirui și al lui Ligi. Acum, Bianca a dezvăluit adevăratul motiv pentru care preferă să îi țină la distanță pe cei din viața ei.

Citeste si: Scene socante acasa la Brigitte! Casa i-a fost sparta si masina furata! Cine este implicat! Prima reactie a vedetei!

De ce nu își face Bianca de la "Puterea Dragostei" prieteni? A spus-o chiar ea

Nu doar celelalte fete din casă i-au spus Biancăi de la "Puterea Dragostei" că este o fire rece, ci și Livian i-a reproșat acest lucru în anumite situații. Se pare că Bianca evită să se exteriorizeze și preferă să nu se apropie foarte mult de cei care o înconjoară.

Într-o postare pe care a făcut-o la story, pe contul personal de instagram, Bianca a dat de înțeles care ar fi adevăratul motiv pentru care nu își face prieteni noi. Se pare că nu se simte pregătită pentru a-și deschide sufletul în fața unor străini. Bianca a postat o fotografie cu un coș plin de găuri și un robinet, sugerând că se va simți pregătită să își facă noi prieteni în momentul în care coșul se va umple cu apă, lucru care, evident, este imposibil de realizat.

Citeste si: Cum a apărut Mary la botezul lui Dominic? Cu greu a putut fi recunoscută!

"Voi fi gata să îmi fac noi prietei când acesta se va umple cu apă.", a fost mesajul postat de Bianca.

Se pare că Bianca este împăcată cu acest lucru și deși toți apropiații i-au atras atenția că atitudinea ei nu e potrivită, concurenta de la "Puterea Dragostei" nu pare să își dorească să schimbe acest lucru la ea.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” neagă că s-ar fi îndrăgostit! ”Nu e nimic adevărat, nu se pune problema”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate